Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia N8:n markkinointikampanja poikii ennätyksiä

17
Matti Vähäkainu

Nokia N8:n markkinointikampanja poikii ennätyksiä
Nokia on panostanut pian kauppoihin saapuvan N8-mallin julkaisuun niin paljon, että se on ehtinyt tehdä markkinointikampanjoidensa aikana jo kaksi maailman ennätystä. Aiemmin puhelimen 12 megapikselin kameralla kuvattiin maailman pienintä nukkeanimaatiota, jonka taustalla oli tunnettu Wallace and Gromit -tiimi. Nyt Nokia siirtyä maailman ennätyksissä suurempiin luokkiin, kun se kasasi maailman suurimman valkokankaan Ruotsiin.

Maailman suurin valkokangas pystytettiin Ruotsin Rosengårdissa kerrostalojen eteen kahden nostokurjen avulla. 28 metriä korkean ja 51 metriä leveän valkokankaan pinta-ala oli 1428 neliömetriä. Noin 1500 paikalle saapunutta ja tuhat kodeistaan esitystä seurannutta katsojaa pääsi nauttimaan Prince of Persia -elokuvaa Nokia N8 -puhelimelta toistettuna. Teräväpiirtoelokuva toimitettiin kankaalle puhelimen HDMI-ulostulon ja neljän 140 kiloa painavan XLM HD30 -projektorin avulla.
Aiempi ennätyksen haltija oli Pinewood Studiosin Iso-Britannian Middlesexiin pystyttämä 1338 neliömetrin valkokangas.Kommentit (17)

Dollarinen (vahvistamaton)

2

Ruotsissa? Hienoa mainiota Ruotsille. En tosin ymmärrä lainkaan, miksi Ruotsissa. Arviolta 1500 ihmistä kerääntyi seuraamaan? Sehän on naurettavan pieni määrä. Jossakin suuremmassa väestökeskittymässä tällainen temppu olisi ollut huomattavasti kannattavampi teko.

Vastaa
ArskaVi
ArskaVi

3

Tämä täytyy olla svedujen keksimä mainos.

Mennään ulkomaalaisghettoon näyttämään leffaa Persiasta.

10 mokutuspistettä!

Vastaa
keke! (vahvistamaton)

5

@2: Oli se niinkin onnistunut kampanja, että sai mm. sinut tänne kommentoimaan vaikket luultavasti ollut koko mainoskampanjaa edes todistamassa.

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

6

@5
En ymmärrä pointtiasi, sillä nyt tässä olikin kyse tavallisiin ihmisiin kohdistuneesta mainostempauksesta, eikä heistä jotka lukevat matkapuhelinalanuutisia netistä. En ymmärrä pointtiasi.

Vastaa
Henkka. (vahvistamaton)

9

On kiva katsoa,että miten Apple ja Samsung tulevat reagoimaan Nokian kampanjointiin!!!.Applen uusi iPhone 4 menee HYVIN kaupaksi ja samoin Samsung Galaxy,mutta....

Vastaa
Henkka. (vahvistamaton)

10

On kiva katsoa,että miten Apple ja Samsung tulevat reagoimaan Nokian kampanjointiin!!!.Applen uusi iPhone 4 menee HYVIN kaupaksi ja samoin Samsung Galaxy,mutta....

Vastaa
Mahteri
Mahteri

13

@11

Kieltämättä hienoin mainos mitä Nokialta on nähty..

Hieman pisti hymyilyttämään pieni yksityiskohta mainoksessa, kun esittelijä kertoo, kuinka helppoa N8:lla on pitää yhteyttä eri ihmisiin esimerkiksi työpaikkasi johtajaan niin N8:n näytöllä lukee mr. Pekka ja kuva OP Kallasvuosta :D..

Vastaa
Möö (vahvistamaton)

14

@13

jep, harmi että video pantiin yksityiseksi ehkä tuosta seikasta johtuen, katsoisi useamminkin...

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

16

@15
Komeen videon ne on taas tehny. :)

Mä tykkään myös näistä mainoskampanjoista joissa tehdään juttuja nimenomaan sillä markkinoitavalla luurilla. Kuten pyöritetään leffaa maailman isoimmalla valkokankaalla tms. Miettikää, luurilla leffaa isolla kankaalla! Melkosta! :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja