N900 sai uuden päivityksen

12
Panu Roivas

N900 sai uuden päivityksen
Nokian N900-älypuhelimelle on ilmestynyt tänään päivitys, joka lisää Ovi Suite -tuen puhelimeen ja helpottaa laitteiden välistä synkronointia ja hallinnointia.

Lisäksi uusi päivitys tuo mukanaan sadoittain pienempiä korjauksia ja hienosäätöä Maemoon, jonka ansiosta N900 käyttö pitäisi olla entistäkin sulavampaa ja ongelmatonta. Myös Ovi Music Store on nyt tarjolla N900 käyttäjille. Music.ovi.com tarjoaa mahdollisuuden ladata DRM-vapaata musiikkia suoraan puhelimeen. Päivityksen pitäisi myös helpottaa kehittäjiä ja tehokäyttäjiä N900 dual-boottauksessa. Nokia opastaa päivittäjiä, jotka saavat muistivaroituksen, poistamaan muutaman ohjelman ja kokeilemaan päivitystä uudestaan.

Uuden Maemo PR 1.3 firmware (v20.2010.36-2) -päivityksen voi hakea suoraan puhelimen päivitystoiminnolla, tai tästä osoitteesta.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (12)

Irekkeri
Irekkeri

2

Ah. Otinpa riskin ja tein päivityksen Ovi suitella. Backupit ja kaikki kuten suositeltua :) Lopputuloksena 8 gigaa tiedostoja ja asetuksia, joita ohjelma ei suostu nyt puhelimelle palauttamaan.

Jepvittujoo.

Vastaa
OILgame
OILgame

3

@Irekkeri
Käyttäisit sitä maemon omaa varmuuskopiointiohjelmaa, kun siinä kerran sellainen on. Flasher-3.5:sella saa siististi firmiksen sisään.

Vastaa
Irekkeri
Irekkeri

4

@3
Muistaakseni asentelin pr 1.2 sillä jäljen ollessa yhtä rumaa kuin ovella. Tasan yksi päivitys mennyt ongelmitta, se OTA:na.

Nomutta saapa taas nukkumisen sijaan säätää. Jeejee!

Vastaa
muppis
muppis

5

Tuo muistivaroitus on mulla tullut joka päivityksessä. Siitä pääsi eroon, kun otti Maemo Extras -repot pois päältä, niin tuli juureen tarpeeksi tilaa. Repoja ei siis tarvinnut poistaa, otti vain pois käytöstä.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

6

@4
Tätä en ole vielä kokeillut, mutta OTAna olen kaikki edelliset ongelmitta päivittänyt. Tosin en ole kyllä luuria täyttänytkään kaikella mahdollisella mitä saatavilla on... :)

Vastaa
veeman07
veeman07

7

Molemmat päivitykset asentaneena ei mitään ongelmia. Puhelin kysyy itse haluaako päivittää ja siitä kun painaa vaan kyllä niin homma hoituu kuin itsestään wlan:in avustamana. Hienoa että Nokia julkaisi vielä päivityksen, jonka avulla tästä hienosta laitteesta tuli entistäkin parempi!

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

9

Jatkoa #6
Ilman ongelmia meni tämä uusi päivityskin OTAna ja 3G:n yli.

Ei mitään ongelmia oo esiintyny, tosin en oo peruskäytössä mitään uuttakaan vielä huomannu. :) Kalenteria saisivat päivittää siten, että oletus kalenterin ja hälytyksen saisi valita itse.

Vastaa
Plasticma
Plasticma

12

Täällä ei toiminut puhelimen oma päivitystoiminto.
PCn updater toimi kyllä ja taisi onnistua puhelimen varmuuskopiolla asetusten ym palautuskin. Sovellusten uudelleenasennuksiakin puhelin tarjosi automaattisesti. Toivottavasti saa nyt kaikki kuntoon helpoimman kautta. Onneksi on varmuuskopiot koneella.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.