Nokia E7 kauppoihin tammikuussa 700 euron hintaan?

20
Matti Robinson

Nokia E7 kauppoihin tammikuussa 700 euron hintaan?
Nokia ilmoitti aiemmin tässä kuussa Twitter-tilinsä kautta, alkuun hieman epäselvästi, että yhtiö tuo uuden E7-bisnespuhelimen markkinoille vielä tämän vuoden puolella. Voi olla, että ensimmäisille ennakkotilaajille laitteet lähetetään vielä joulukuun puolella, mutta mikäli brittiläiseen Expansys-verkkokauppaan on luottaminen, vähittäismyynti alkaa vasta tammikuussa.

Expansys on lisännyt puhelimen ennakkotilattavaksi 585 punnan hintaan ja ilmoittaa saatavuudeksi tammikuun 10. päivän. Puhelimen voi ennakkotilata myös kaupan suomenkielisiltä sivuilta, jossa hinta on 699 euroa. Hinta onkin vajaa 100 euroa odotettua kalliimpi, sillä Nokian mukaan E7:n veroton hinta on 500 euron tienoilla.

Liikaa johtopäätöksiä ei kannata yksittäisen jälleenmyyjän aikatauluista tai ennakkotilaushinnasta tehdä, mutta tällä hetkellä näyttää, ettei puhelinta nähdä vielä jouluna.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto G34 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto G34
99 € Power
189 € DNA
193 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 189 €

Motorola Moto G23 – hinta laskenut -23%

Motorola Moto G23
116 € Bigbox
151 € CDON
165 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 149 €

Honor 90 Smart – hinta laskenut -21%

Honor 90 Smart
149 € Telia
238 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 188 €

Motorola Moto Razr 2022 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto Razr 2022
895 € CDON
1125 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 1124 €

Kommentit (20)

mikkokk
mikkokk

1

Onkos tuo Expansys yleensä ollut ensimmäisenä tarjoamassa Nokian laitteita tuolla markkinalla vai onko niitä saanut jostain muusta liikkeestä aikaisemmin?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Android,much BETTER! (vahvistamaton)

2

Taitaa tossakin mallissa olla Symbian3-käyttis??.
Joo,EI kiitos!. =(

Vastaa
Ergopad
Ergopad

6

Tämä tulee todennäköisesti sillä "isolla" päivityksellä, josta Jo Harlow puhui.

Ja onhan E7:ssä näyttö ei ainoastaan ole isompi vaan myös parempi, ClearBlack näyttö, jota näkee katsella auringon valossakin, toisin kuin muita näyttöjä.

Vastaa
Ergopad
Ergopad

7

... ja jatketaan vielä vähän.

"Liikaa johtopäätöksiä ei kannata yksittäisen jälleenmyyjän aikatauluista tai ennakkotilaushinnasta tehdä, mutta tällä hetkellä näyttää, ettei puhelinta nähdä vielä jouluna."

Mutta siitä pitää kuitenkin uutinen tehdä?! Ja jos tämä menee kuten C7:n ja N8:n kanssa, niin Nokian oma kauppa aloittaa myynnit ensimmäisenä, joten voi ihan hyvin ehtiä jouluksi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Stohlberg (vahvistamaton)

8

Täällä on taas kaikki tietäjät tosissaan kommentoimassa, täysin epävirallista ja luultavasti väärää tietoakin...Niin sitä pitää.

Itse en omenista tai androideista paljoa intoa saa. Omenasta varsinkaan, ei siinä ole edes fyysistä qwertyä...älypuhelin ilman sitä on vajavainen. N8 voisi kameran puolesta ostaa, mutta ei siinäkään ole qwertyä, joten se jäi kaupanhyllylle. Ja kyllä, olen käyttänyt iphonea, ei vakuuttanut. Pelkkä soittaminenkin oli tehty ihan turhan hankalaksi, plus en ole fyysisesti ehjää omenaa vielä kavereillani nähnyt. Siinä on ihan tavattomasti ylimääräistä usa-hypetystä jota moni sokea median sokaisema pässi seuraa narusta vedettynä.

Vastaa
J85
J85

9

Mielestäni ylivoimaisesti parhaimman näköinen hard qwerty puhelin mitä markkinoilla on. Vieläkun rautaa ja softaa saisi hiottua.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
NO,no,NO. (vahvistamaton)

12

Tyylikäs on,MUTTA...Symbian -käyttöjärjestelmä...SUCKS!!.EIII!!. :(

Vastaa
akse
akse

13

Jaha kermajorma ja pari muuta vähän trollailee..

Ihan kiva tommonen qwertyllä mutta liian iso :P ootellaan niitä meegoja nyt tän n900:n kanssa sillä aikaa(joka sekin vähä tuntuu liia isolta nykyään)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iFanaatikot (vahvistamaton)

15

@17 Jos nyt mietitää iha rehdisti että kuka fanittaa ja ketä... Iphone on omastakin mielestä vallan mainio luuri, mutta iPhone fanaatikot ne maailmaa eniten rassaavat. Joskus aikoinaan oli ylikuumenemis ongelmia, nii fanaatikot saivat tehtyä siitä hyvän ominaisuuden keittää munia iPhonella. Kaikista eniten perse meinas revetä kun mainostettiin multi-taskingia uutena keksintönä.. jotain rajaa

ps. mitä alkuperäiseen aiheeseen, niin softa toimii paatuneiden käyttäjien käytössä, mutta uusien asiakkaiden hankkiminen ei ainakaa hankinta käyttöjärjestelmän helppouden perusteella.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

17

@17 kermajorma

> en ole idiootti, vaan kerron totuuden joka teillä nokiafangayboyzilla on
> nyt hieman hukassa..sinullakin varmaan elopin juliste seinällä juuri siinä
> obaman kuvan vieressä joita kumarrat syvästi ennen kuin itket itsesi uneen
> samalla puristaen tiukasti "ikiomamaailmanparasiphonetappajanokialuuriasi"
> joka toimisi paremmin dildona kuin puhelimena

Ai että et muka ole idiootti? :D Kyllä kuule noiden sun kirjotustes perusteella on pakko todeta, että kyllä olet idiootti ja pahemman kerran oletkin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

18

4@
>Olisivat laittaneet 1280x720 tai edes 800x480 ja maemon/meegon,
>niin oltaisiin saatu loistava puhelin, mutta ei.

Turhat pikselit vie enemmän virtaa, tuon laitteen katseluetäisyyksillä ei lisäpikseleillä etua pukkaisia, lisäksi tulisi lisävaivaa joidenkin sisältöjen scaaluksen kanssa, vaikka laite ei varsinaisesti ole medialaite.

MeeGo ei taasen ei oikein sovi E-sarjaan, ehkä joskus, mutta sitä ennen silla matkaa muualla.

Vastaa
Ergopad
Ergopad

19

Jos kamerasta puhutaan, että ei ne kameran pikselit vaan optiikka, niin miksei myös puhuta samasta näyttöjen kanssa?

iPhonen 3:n resoluutio ei kukaan haukkunut (480) ja koska yhteensopivuus oli säilytettävä, Applen oli pakko nostaa resoluutio tuplaksi (960). Muistan hyvin kun Nokia toi 640 resolla 5800 XM:n ja sanottiin että aivan turhaan noin iso resoluutio. 640 pikseliä 4" näytöllä on kuitenkin aika paljon, jos vertaa vaikka tietokoneiden näyttöihin joissa on "vain" 1920 pikseliä yli 20" näytöllä, jolloin piste koko on paljon suurempi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.