Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ovi Suite 3.0 beta tarjolla testattavaksi

8
Teemu Laitila

Ovi Suite 3.0 beta tarjolla testattavaksi
Nokia on julkaissut Beta Labs -palvelussaan beta-version tulevasta Ovi Suite 3.0 -ohjelmistosta. Julkaisutietojen mukaan uudessa versiossa on keskitytty parantamaan yleistä laatua ja mukaan on tuotu myös paljon uusia ominaisuuksia. Ovi-palveluita on pyritty integroimaan ohjelmistoon entistä tiiviimmin.

Uudelleensuunniteltu kotinäkymä suosittelee sovelluksia ja musiikkia Ovi Storesta. Samalla Ovi Suitesta on tehty täysiveroinen musiikkikirjaston hallinta- sekä soittosovellus iTunesin tapaan. Soittimeen on luonnollisesti mahdollista ostaa musiikkia suoraan Ovi-kaupasta.

Uusien ominaisuuksien lisäksi ohjelmiston asennusprosessia on pyritty yksinkertaistamaan ja esimerkiksi tiedot ohjelmistopäivityksistä ja varmuuskopioista ilmestyvät suoraan kotinäkymään. Beta Labs on julkaissut uusia ominaisuuksia esittelevän Youtube-videon.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

3

E: Tuplat tuli, mutta oli mulla lisättävääkin. :D

Ei taida olla vielä tuokaan Ovi Suite olla tehty Qt:lla. Sitä odotan kovasti, että ohjelma kääntyy Qt:lle. Ja Musiikkiominaisuuksista: Onhan se hienoa, että nyt kys. ominaisuudet tulevat tähän ohjelmaan, mutta tokkopa itse alan käyttämään. Mutta hienoa että kehitys rullaa eteenpäin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Robert7 (vahvistamaton)

4

Tämä on kertakaikkisen upea ohjelma Nokialta!
Kohta jää Applet perään pitämään, kun Nokia menee ohi käytettävyydellä! ; )

Robert7

P.s. Voi pitää jo varmana, että Nokia ei pakota ketään asentamaan ohjelmaa (niinkuin eräs firma), jos haluaa puhelinta käyttää! xD

Vastaa
JussiFX
JussiFX

5

Viimesin versio tuosta Ovi Suitesta oli kyllä niin kauhea räpellys, joten toivottavasti tämä olisi jo parempi. Niinkin hirvittävä kuin Ovi Suite (ainakin oli), on se silti sata kertaa parempi kuin Samsung Kies. Siinä vasta hirveä ohjelma. Muuten Samsungin Galaxy S onkin kiva vehje :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
zerotuubalol (vahvistamaton)

6

Mitenhän pc suitesta tutun kalenterin laita on? Tai ylipäätänsä tuettujen kalenteriohjelmien tilanne? Ärsyttää että win 7 käyttäjänä ei kalenteria voi pc:llä käyttää muuten kuin mikkisoftan outlookilla, mikä on maksullinen. Ainoa asia miksi ko ohjelmaa käyttäisin.

Vastaa
Irekkeri
Irekkeri

7

Ovi Suite on karmeeta skeidaa. Siitä huolimatta sen voi vielä hampaat irveessä asentaa koneelleen.

iTunes sensijaan. "Pitäkää tunkkinne". Kyseistä hirvitystä ei tule asentaa ellei ole vakavasti mieleltään sekaisin.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

8

@3

> Ei taida olla vielä tuokaan Ovi Suite olla tehty Qt:lla. Sitä odotan
> kovasti, että ohjelma kääntyy Qt:lle.

Itseasiassa se on käsittääkseni tehty suurimmalta losin Qt:lla, mutta ei kokonaan. En tunne taustoja tarkemmin, mutta sen käsityksen olen saanut, että Ovi Suitessa on ilmeisesti käytetty myös sellasia Windows-kohtasia kirjastoja, laiteajureita jne, jotka pitäs koodata uudelleen muille alustoille ja se ilmeisesti aiheuttaa sen ettei Ovi Suitesta ole vielä Linux-versiota jne.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja