Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia vähentää 800 työntekijää Suomessa

1
Manu Pitkänen

Nokia vähentää 800 työntekijää Suomessa
Suomalainen matkapuhelinvalmistaja Nokia on tänään ilmoittanut saaneensa lokakuussa aloitetut YT-neuvottelut päätökseen. Alun perin neuvottelut koskivat 850 työpaikkaa Suomessa, mutta tällä hetkellä irtisanottaviksi joutuu korkeintaan 800 henkeä.

Nokia ei osaa vielä antaa tarkkaa lukua irtisanottavien määrästä. Nokia tarjoaa vapaaehtoista 5–15 kuukauden palkan suuruista tukipakettia niille, joita irtisanominen uhkaa. Irtisanottavien määrää pyritään vähentämään sijoittamalla työntekijöitä muihin tehtäviin yhtiön sisällä. Paikkakuntakohtaisesta vaikutuksesta Nokia ei osaa vielä kertoa. Tarkennuksia irtisanomisista tulee ensi vuoden alussa.
Helsingin Sanomien mukaan työpaikkojen vähennykset kohdistuvat Symbian-älypuhelimien ja palveluliiketoiminnan tuotekehitykseen. Maailmanlaajuisesti Nokian YT-neuvottelut koskevat 1800 työpaikkaa.
Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Bluejack
Bluejack

1

Vähenneksyt kohdistuvat ja pitääkin osoittaa täysin symbianin kehittämiseen. Ei ne ihan vielä ole näemmä kangistuneet omaan paskaansa nokiallakaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja