Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

X7 ei tulekkaan, Nokian Amerikan-valloitus katkolla?

14
Teemu Laitila

X7 ei tulekkaan, Nokian Amerikan-valloitus katkolla?
Netin huhumylly on vaihtanut suuntaa ja viimeisimmän huhun mukaan AT&T:n ei otakkaan Nokian tulevaa X7-mallia valikoimiinsa. Netissä aiemmin liikkuneiden huhujen mukaan iso yhdysvaltaisoperaattori AT&T oli julkaisemassa Nokian X7-mallin vielä tämän kuun aikana. X7:aa pidettiin Nokian ensimmäisensä yrityksenä päästä osalliseksi Amerikassa elintärkeistä operaattoreiden kytkykaupoista.

Vaikka eri lähteet ovat samaa mieltä X7:n tulon peruuntumisesta, epäselvää on kumpiko sopimuksen osapuoli päätti perua julkistuksen. Pocetnow.com-sivuston lähteiden mukaan kyseessä olis AT&T:n päätös olla julkaisematta puhelinta heikon innostuksen vuoksi. Toisaalta todellista kysyntää lienee vaikea arvioida, sillä Nokia tähän astiset tiedot puhelimesta perustuvat vuodettuihin yksityiskohtiin ja kuviin.TheNokiaBlog sen sijaan kertoo, että päätöksen julkaisun peruuttamisesta teki Nokia. Syitä ei tiedetä, mutta veikkausten mukaan Nokia haluaa odottaa Symbian^3-alustalle lupailtua käyttöliittymäpäivitystä, joka saattaisi parantaa Amerikassa heikkomaineisen käyttöjärjestelmän vastaanottoa.

Tarkempia tietoja saataneen vasta Barcelonassa ensi kuussa järjestettävillä MWS-messuilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (14)

Anonyymi käyttäjä
Paha TAKAISKU Nokial (vahvistamaton)

1

Taitaa olla edelleen syynä Symbian-käyttöjärjestelmä,ettei Nokia pääse edes yrittämään Amerikan valloitusta (jota Samsung jotaa parhaillaan Androidilla)!!.
No,tämä oli jo odotettavissa,jos Nokia tunkee omiin älypuhelimiin edelleen Symbiania!!!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
_mikkis__ (vahvistamaton)

2

Jos jenkit ei kiinnostu N8:sta niin miten ne voisi tästä innostua? Mikä tässä on se koukku miksi käyttäjät olisi ostaneet tämän ennenkuin jonkun android, iphone, wp7 luurin ym.? samaa hidasta rautaa kun mitä N8:ssa.

Jos jenkeille symbian on kirosana niin jos käyttis näyttää edelleen samalta kuin ennen vaikka olisi parempi niin kuitenkin ensivaikutelma on, että tämä on se sama. Symbian 3 menisi varmaan läpi jos se näyttäisi täysin uudistuneelta. Ei luulisi oikeasti olevan noin vaikea tajuta?

Tosin ulkoasu päivitys on ymmärtääkseni tulossa, saas nähdä onko siinä laitettu kaikki uusiksi vai pieni osa vaan, mutta toisaalta ensivaikutelma on jo tehty, symbian 3 olisi pitänyt näyttää alusta asti uudistuneelta.

Miettikää se huomio ja kehut mitä WP7 sai ulkoasustaan, mutta kuitenkin lannisti ne lukuisat puutteet.

Symbian olisi voinut olla samalla viivalla ja samoja puutteita ei edes olisi ollut.

Vastaa
Pc_P
Pc_P

3

Jos nokia uusisi käyttöjärjestelmän onnistuneesti niin menisi kirkkaasti ohi muista puhelimista.

Nokiaon puhelinten ominaisuudet ovat hyvät ja ulkönäkö on minun mielestä myös kunnossa.

Vertaa esim iphone puhelimeen niin monet nokialaiset kestävät paremmin kylmässä, vaikka akkukin niistä voi loppua.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
simmokaasd (vahvistamaton)

4

Voi helvetti mitä otsikointia... Joo x7 on peruttu eli koko firman kaikki mahdollisuudet jenkkien valloituksen on mennyt. (sarkasmia)
Katotaan kun meego tulee

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jussi52 (vahvistamaton)

5

@1: Symbian on käyttöjärjestelmänä kunnossa. Puhut kuin Jenkki, joista kaikki ovat sitä mieltä, että se on ihan p...a, vaikka kukaan heistä ei ole edes kokeillut sitä - ainakaan uutta versiota. Katsopa millaista kuraa esimerkiksi AT&T:llä tai T-Mobilella on Nokian puhelimista myynnissä. Kolme mallia, jotka ovat ihan perusluureja. Siellä ei edes myydä N8:ia operaattoreiden kautta, vaan ainoastaan tilaamalla Nokian verkkokaupasta.

Todella korni uutinen, puhelin jota ei ole julkaistu ja josta on lähinnä huhuja on toisten huhujen mukaan peruttu. Ja huhujen lähteenä taas joku Nokia-vihasivusto Pocket.now, jonka perustaja lähti pyhää vihaa täynnä Engadgetilta perustamaan omaa "skuuppisivustoaan." Tärkeintä on mainosten saama klikkausmäärä, uutisen todenpitävyydellä ei ole mitään väliä.

Eihän Nokia voi pörssiyhtinä edes kommentoida tuollaista uutista mitenkään, kun se perustuu spekuloituun puhelimeen ja julkistamattomaan sopimukseen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Nokia & Symbian.NO!! (vahvistamaton)

6

Samsung menee hyvinkin pian ohi,"VIHELTÄEN"!!.Siinä meni sitten Nokian paikka,entisenä maailman suurimpana matkapuhelinvalmistajana!!!.
:/

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Symbiankuraa (vahvistamaton)

7

Ai että mä nautin näistä Nokia-uutisista. Taas Nokian tiedotus tiedottanut päin heövettiä. Ulkoistivat aikoinaan Samsungille N97:n hardissuunnittelun ja oli Korean pojat orgasmissa kun saivat maksusta tehdä umpipaskaa.

Applen osakkeet nousevat tänään ATH:hon ja mikä parasta, joka maan media auttaa dissaamalla Nokiaa. Suomi-media etunenässä. Lisää juotavaa tänne salongi-vaunuun!!!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
möööt (vahvistamaton)

8

@6
Luulin, että 90-luku on nykyään muodissa?
Vaikka trollailetkin vain, että saisit tänne käyttäjä pakon, niin saisit hieman uudistaa omaa viestiäsi.

Vastaa
Romisku
Romisku

9

Vahvistamattomat antifanipojat täällä vauhkoavat suu vaahdossa taas :D Kyllä nokia uutisessa huudellaan, vaikka tuon luurin todellista julkaisuaikataulua ei kukaan ole tiennytkään eikä tiedä vieläkään tällaisen huhujen huhuilun perusteella. Eipä tuollainen porukka edes enää ota päähän, hankala teitä on ottaa vakavasti :D

Eiköhän se aikanaan selviä mikä tämän puhelimen kohtalo tulee olemaan.

Vastaa
veeman07
veeman07

10

Niin, kukaan jenkki ei käytä Nokian puhelimia ja kaikki romahtaa kun X7 ei tulekaan. Jobs on jumalani ja ipad alttarini.

Vastaa
Mahteri
Mahteri

11

@2

"Jos jenkit ei kiinnostu N8:sta niin miten ne voisi tästä innostua?"

Siksi että tätä olisi myyty halvalla AT&T:n liittymän kera eikä täydellä hinnalla ilman liittymää

"Mikä tässä on se koukku miksi käyttäjät olisi ostaneet tämän ennenkuin jonkun android, iphone, wp7 luurin ym.? samaa hidasta rautaa kun mitä N8:ssa."

Joidenkin huhujen mukaan tässä piti olla hiukan tehokkaampi prosessori sekä enemmän Rammia kuin N8:ssa. Ei uusien tehokkaimpien puhelinten tasolla, mutta vaikea sanoa ilman käytännön kokemusta, kuinka nopeaksi uusi Symbian näillä spekseillä (ja tulevilla päivityksillä) muuttuisi

"Jos jenkeille symbian on kirosana niin jos käyttis näyttää edelleen samalta kuin ennen vaikka olisi parempi niin kuitenkin ensivaikutelma on, että tämä on se sama."

Symbianin ulkonäköä olisi voitu minunkin mielestäni muuttaa, mutta tässä vaiheessa se on mitä on. Juuri sen takia olisi Nokian kannalta tärkeää saada tuollainen X7:n tapainen puhelin liittymän kera amerikan markkinoille, jotta siitä ensivaikutelmasta voitaisiin päästä eroon..

"Tosin ulkoasu päivitys on ymmärtääkseni tulossa, saas nähdä onko siinä laitettu kaikki uusiksi vai pieni osa vaan, mutta toisaalta ensivaikutelma on jo tehty, symbian 3 olisi pitänyt näyttää alusta asti uudistuneelta."

joo, mutta ei ulkoasun muuttaminen vieläkään myöhäistä ole.. Se miksi näin ei vielä tehty johtuu uskoakseni siitä, että alunperinhän tämän Symbian version jälkeen piti tulla vielä erikseen Symbian^4:s versio johon uskoisin Nokian aikoneen tuon täysin uudistuneen ulkoasun tuoda ja vetää vielä tiukemman rajan myös ^3:s ja ^4:s versioiden välille..

Pidän kuitenkin tätä nykyistä QT-strategiaa parempana kuin tuota alkuperäistä, sillä nyt ihmiset voivat ostaa symbian puhelimen samalla tietäen, että puhelin ei ole jäämässä softan puolesta ns. välimalliksi. Ulkoasun muutokset tulee toivottavassti uusiin Symbianeihin lähitulevaisuudessa..

Vastaa
akse
akse

12

Onks ne jenkit niin köyhiä ettei puhelinta voi ostaa jos hintalapussa ei lue 100$ ja liittymä on 50$ kuukaudessa?(2vuoden sopimus):)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jussi52 (vahvistamaton)

13

@13: Jenkeissä aika moni luulee, että iPhone maksaa $199 ja $iPod Touch $179. Ottavat sitten mieluummin puhelimen, kun se maksaa vain "kakskyttaalaa lisää." Oikeasti maksavat siitä melkein kahdeksan sataa, mutta kun porukka siellä ei osaa laskea.

Yli 200 taalan älypuhelin on niistä hirvittävän kallis, kun "sillä saa jo iphonen." Ei ne todellakaan ymmärrä mitään, siksi pitää olla operaattorikytky ja myydä "viidelläkympillä" ulos, kun kuvittelevat puhelimen maksavan sen verran.

Vastaa
djtob
djtob

14

Pyyhkikää lähes kaikki vahvistamattomat kommentit, sillä sama henkilö trollailee. Trolliviestejä ei katsota.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.