Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

N8:n iso päivitys myöhästyy kevääseen?

11
Teemu Laitila

N8:n iso päivitys myöhästyy kevääseen?
Nokia N8:n alkuvuodesta odotettu massiivinen päivityspaketti vaikuttaisi saapuvan vasta keväällä, kertoo MyNokiaBlog -sivusto. Asiasta kertoi Nokian Ruotsin-osasto vastauksena käyttäjän kysymykseen. Ensimmäinen pienempi päivitys (PR 1.1) on kuitenkin tulossa helmikuun aikana.

Huolimatta aikataulun vahvistumisesta, Nokian kommentti ei antanut varsinaisia viitteitä ensimmäiseksi ilmestyvän PR 1.1 -ohjelmistoversion sisällöstä. Nokia on aiemmin kertonut N8:n saavan muun muassa paremman selaimen, pystytason QWERTY-näppäimistön ja paremman tuen kirjoittamista nopeuttavalla Swype-tekstinsyötölle.
MyNokiaBlogin kommenteissa epäillään isomman päivityksen aikataulun olevan tiukasti sidoksissa Qt-kehitysympäristön aikatauluihin. Nokia aikoo siirtää koko Symbian^3-järjestelmän käyttöliittymän Qt-pohjaiseksi tulevissa versioissa. Qt-tuki helpottaa alustariippumattomien sovellusten kehittämistä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

Ergopad
Ergopad

1

Älkää nyt oikeasti sanoko, että toisen blogin kommenttien perusteella laitoitte tuon otsikon? Eihän sitä ole luvattu kuin alkuvuodelle 2011.

Vastaa
jake se minäkin (vahvistamaton)

2

Jahaa - nyt alkaa väittely Nokian lupaamasta vuoden alussa tulevasta päivitys-sanonnasta :) sanottiinko siis vuoden alussa vai alkuvuonna...? Noita kun voidaan tulkita kovin erilailla.
Minä muistan lukeneeni eri tavalla kuin sinä kerrot luvatun

Vastaa
squi
squi

3

Ergopad, kyllä uutisen otsikko perustuu tuohon Nokian tukihenkilön "keväällä" sanaan. Qt-yhteys on vain spekulaatiota aikatauluun vaikuttavista tekijöistä.

Vastaa
Thor1993
Thor1993

4

Noh.. onneks vaihdoin Androidin leiriin.. Tätä just ostaessa ajattelin, että miks ostaa jtn mikä ei ostaessa ole kovin hyvä, mutta ehkä muuttuu päivityksessä _kunhan joskus_ tulee.
Siispä HTCn kanssa jatketaan.

Vastaa
ps (vahvistamaton)

5

squi

Mutta mistä otsikko "myöhästyy"? Eikö pitäisi olla jotain totuutta otsikoinnissa. Mielestäni ei voi myöhästyä jos ei ole koskaan ilmoitettu milloin päivitys tulee.

Vastaa
squi
squi

8

Tässä lienee kyseessä käsite-erot :) Itse tulkitsisin aiemmin Nokian suunnalta lupaillun "early 2011" aikataulun tarkoittavan nimenomaan alkuvuotta, kun taas tuo Nokian tukihenkilön "later in the spring" taas tarkoittaisi selkeästi kevään puolelle menevää, joka taas ei välttämättä ole enää sama asia.

Tämän keskustelun innoittamana tarkistin kuitenkin Jo Harlown kommentin viime vuoden puolelta, jossa tosiaankin puhuttiin vuoden ensimmäisestä puoliskosta. Pahoittelut siis harhaanjohtavasta otsikosta. Muistissa oli vain tuo aikaisin ensi vuonna -kommentti.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

9

Uutisesta on paha sanoa, ikävä tietysti mutta järkevä syy. Huvitti vain tuon Android-pojun kommentti, miten Nokialta tulee noita päivityksiä miten sattuu... Pata kattilaa soimaa :D

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

10

Tuli vaihdettua pois koko Nokian lelu. Jaksa mitään mahdollisesti kuukausia odotella, että josko tämä vielä joskus olisi käytettäväkin puhelin. Mulle joku Androidin tietoturva on yksi paskanmaku. Mun luurin kautta ei mitään valtiosalaisuuksia kulje, niin jotkut kavereiden keskiset pillujutut saa mun puolesta päätyäkkin toisiin käsiin jos on päätyäkseen.

Vastaa
Thums_up
Thums_up

11

Oma N8 toimii kuin sveitsiläinen kello, ei jumita, pätki eikä tilttaa. Karttaohjelma ja navigaattori helppo käyttää ja paikantaakin ihan hyvin. Musat pyörii ja YLE areena erinomainen lisä puhelimeen. Nettiselaimena käytän operaa jossa ei ikävä kyllä ole sitä sormi zoomausta! Toinen huono puoli on kova akun kulutus(tottunut niihin vanhoihin joissa akku kesti helposti viikon).
iphonesta en tiedä enkä ole kiinnostunut, samsungia räpläsin kaupassa mutta ominaisuuksiltaan n8 ylivoimainen.

Kokonaisuutena 9-

Terveisin tyytyväinen N8 käyttäjä

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja