Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Renesas esitteli Terminal Modea Nokian puhelimella

1
Matti Vähäkainu

Renesas esitteli Terminal Modea Nokian puhelimella
Japanilaisyhtiö Renesas Electronics on esitellyt International Automotive Electronics Technology Expo -messuilla autojen viihdekeskuksien hyötykäyttöön standardoitua Terminal Mode -järjestelmää. Renesasin prototyypissä Nokia N97 mini -puhelin on yhdistetty Renesasin piiriin, johon on liitetty auton viihdejärjestelmään solveltuva kosketusnäyttö.

Nokian puhelimia on yhdistetty Terminal Modella auton viihdejärjestelmiin jo aikaisemminkin. Muun muassa Geneven autonäyttelyssä viime vuonna oli esitteillä Valmetin konsepti järjestelmästä. Alla olevalla videolla kloonaa puhelimen ruudun toiselle kosketusnäytölle, jolloin järjestelmän käyttäminen ja seuraaminen onnistuu molemmista ruuduista. Vastaavalla tavalla toimi myös viime syyskuussa esitelty Volkswagenin toteutus Terminal Modesta.


Japanilaisyritys osti loppuvuodesta Nokialta modeemibisneksen, joka muodosti yhtiöiden välille niin kutsutun strategisen allianssin. Nokialta siirtyi kaupassa noin 1100 työntekijää Renesasille.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja