Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta dynamolla toimiva kännylaturi pyöräilijöille

13
Teemu Laitila

Nokialta dynamolla toimiva kännylaturi pyöräilijöille
Nokian virallinen kännykkälaturi polkupyöräilijöille on saapunut myyntiin useissa maissa. Laturi saa virtaa perinteisestä rengasta vasten pyörivästä dynamosta. Laturi syöttää puhelimeen virtaa kun pyörällä poljetaan vähintään nopeudella 6,5 km/h ja 12 km/h nopeudella latausteho vastaa normaalia verkkovirralla toimivaa laturia. Nokian mukaan 10 minuutin polkemisella puhelimeen saadaan 28 minuuttia puheaikaa tai 37 tuntia valmiusaikaa.

Pakettiin kuuluu nimenomaisesti polkupyöräkäyttöön suunniteltu laturi, pyörään asennettava pidike puhelimelle sekä dynamo tarvikkeineen. Puhelinteline sisältää suojapussin kosteisiin tai pölyisiin oloihin.
Laite sisältää vain Nokian puhelimien perinteisen pienen laturiliittimen, mutta adapterin avulla laitetta voi käyttää myös uudempien micro-USB-liitännän sisältävien puhelinmallien kanssa.

Pyörälaturi on myynnissä noin 30 euron hintaan.

Kommentit (13)

Ike2 (vahvistamaton)

1

"laite on sisältää vain Nokian puhelimien perinteisen pienen laturiliittimen" mitähän tää tarkoittaa ????

Vastaa
Ranvier
Ranvier

2

@1: ota siitä lauseesta toi on-sana pois niin kuullostaa heti paljon järkevämmältä. Vissiin pyöräytetty teksti suoraa google translaten läpi. Viime aikoina ollu niin alhaista tasoa tää afterdawnin uutisointi. Kirjoitusvirheitä on siellä täällä ja lauseenrakenteet on mitä on.

Vastaa
readyEddy
readyEddy

7

On paljon kevyempi polkea kun asentaa dynamon kohtisuoraan renkaaseen nähden. Siis, että dynamon akselisuora kulkee pyörän navan kautta. Kuvassa näkyy selvä asennusvirhe joka aiheuttaa ylimääräistä kitkaa.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

11

> Tänä napadynamoiden aikana tuo pyöränkumia hinkkaava vinkuja
> lähinnä ihmetyttää.

Sitä ilmeisesti voi käyttää myös napadynamon kanssa, jälkimäistä vaikeampi kaupata yleispätevänä pakettina kohtuuhintaa kautta mailman.
Kauan ne on tuoa jauhanut jos nyt vasta myyntiin, julkistus tapahtu aikoja sitten.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja