Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Saksalaislehti: Nokia karsii johtajistoa kovalla kädellä

8
Teemu Laitila

Saksalaislehti: Nokia karsii johtajistoa kovalla kädellä
Nokian odotetaan ilmoittavan isoista muutoksista yhtiön johtoportaassa ensi viikolla paljastettavan uuden strategian yhteydessä. Näin väittää uutistoimisto Reutersin mukaan saksalaislehti Wirtschaftswoche. Lehden mukaan organisaatiomuutoksen myötä ainakin neljä nykyistä johtokunnan jäsentä on saamassa potkut.

Lehden vahvistamattomien tietojen mukaan lähdössä olisi ainakin Nokian matkapuhelinyksikön johtaja Mary T. McDowell, palveluliiketoiminnan johtaja Niklas Savander, kehitysjohtaja Kai Öistämö sekä mobiiliratkaisuista vastuussa oleva Tero Ojanperä.

Saksalaislehti perustaa tietonsa lähteisiin yhtiön sisällä, mutta Nokian tiedottaja ei ole suostunut kommentoimaan tietoja. Nokian ensi viikolla pitämää strategianjulkistustilaisuutta on maailmalla odotettu innokkaasti. Nykyisten spekulaatioiden mukaan yhtiön toimitusjohtajan Stephen Elopin odotetaan kertovan Nokian yhteistyötä Microsoftin kanssa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
jake se minäkin (vahvistamaton)

2

Vastuulliset epäonnistujat pois kansallisuudesta riippumatta.
Mutt ei wp7:aa! EI! ...ainakaan Suomessa...

Vastaa
mietaas
mietaas

3

tätä on odotettu kuin kuuta nousevaa... aikaisemmin annettiin kenkää parille kyvyttömälle johtajalle. onneksi sama linja jatkuu johtokuntaan asti. nokiasta voi vielä tulla kilpailukykyinen yritys kun tyhjänpäiväiset kokouspalkkiometsästäjät saadaan karsittua.

onneksi uudella tj:llä tuntuu olevan reipas vauhti henkilöiden uudistamisessa. toivottavasti se myöhemmin näkyy myös tuotteissa.

t. osakkeenomistaja

Vastaa
Thor1993
Thor1993

4

Jännityksellä saa MWC:tä odottaa, kun näyttää siltä, että siellä yks jos toinenkin lafka kertoo mielenkiintoisia uutisia.

Vastaa
msly
msly

5

Pari oikaisua jutun titteleihin:
Savander ei ole palveluiden johtaja vaan Markets-yksikön, joka vastaa muun muassa markkinoinnista, tuotannosta ja jakelusta ja niin edelleen. Sen sijaan Ojanperä on palveluliiketoiminnasta vastaava johtaja Mobile Solutions -yksikössä, jonka alla Services nykyään toimii.

---

Johtajamuutokset vaikuttaisivat siltä, että Nokiassa ollaan siirtymässä kenties takaisin jonkinlaiseen linjaorganisaatioon ja Markets erillisenä yksikkönä saatettaisiin purkaa. Tai sitten tapahtuu jotain muuta. Lisäksi on ainakin hyvä juttu, että tuosta McDowellista päästäisiin eroon. Ainakin ulkopuolelta katsottuna on vaikuttanut alusta asti jonkinlaiselta kiintiöjenkiltä johtokunnassa, eikä saanut aikanaan Enterprise Solutionsin johtajanakaan menestystä aikaan.

Mielenkiinnolla tosiaan perjantaita odotellen...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

6

Aika huvittavaa jos kaksi mobiilimaailman kompuroijaa (Nokia ja Microsoft) yrittäisivät pitää toistensa uppoavia laivoja pinnalla. Ikävää olisi myös jos Meego-kehitys lopetettaisiin Nokian taholta. Jos näin kuitenkin kävisi, niin minulla on vaihtoehtoina tulevaisuudessa ostaa Meego -puhelin joltakin muulta valistajalta tai pysyä Androidissa.

Vastaa
akse
akse

7

En usko meegon kuoppaamiseen, vastahan ne pisti osan UI kamasta salaiseksi vähäks aikaa ennen kun paljastavat jotain.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja