Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia E6:n kuvat vuotivat verkkoon

4
Manu Pitkänen

Nokia E6:n kuvat vuotivat verkkoon
Engadget-verkkosivu vuoti eilen kuvia Nokian puhelimesta, jonka se väitti olevan E6. Venäläinen mobiilibloggaaja Eldar Murtazin on tweetissänsä vahvistanut kyseisten kuvien olevan aitoja, sillä hän on saanut Nokian työntekijöiltä samanlaisia kuvia.

E6:n kuvat ilmestyivät sopivasti, sillä Nokia ilmoitti E7-yrityspuhelimen toimitusten alkavan tällä viikolla. Tulevassa E6:ssa on samanlainen portrait-QWERTY-näppäimistö kuin E5:ssä, mutta muilta ominaisuuksiltaan se on pikkuveljeään edistyneempi. E6:ssa on Engadgetin mukaan kahdeksan megapikselin kamera, jossa on samanlainen kaksois-LED-salama ja ehkä lisäksi samanlainen EDOF-tarkennus kuin E7:ssä. Puhelimen etupuolelta löytyy kamera videopuheluita varten.

Engadget epäilee, että E6:ssa on VGA-tarkkuuksinen kosketusnäyttö. Sivusto ei kuitenkaan ole varma siitä. Sivusto myös epäilee, että Nokia aikoo julkaista puhelimen viikon kuluttua alkavien MWC-messujen aikoihin. Puhelimen hinta- tai saatavuustietoja ei tässä vaiheessa ole tiedossa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
peruskoulu,eh? (vahvistamaton)

4

@1 ja @2
Menkääpäs takaisin peruskouluun vuotaa verbiä voidaan taivuttaa sekä vuosi, että vuoti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.