Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkaisee MeeGon kehittäjäversion N900:lle

4
Manu Pitkänen

Nokia julkaisee MeeGon kehittäjäversion N900:lle
Nokian tuotepäälikkö Jukka Eklund kertoi Meego-dev-sähköpostilistalla, että Nokia antaa tukensa N900-älypuhelimelle tarkoitetun MeeGo-käyttöjärjestelmän kehitykseen. Kehitettävä käyttöjärjestelmä on niin sanottu Developer Edition, joten tavallisen puhelimenkäyttäjän ei kannata asentaa sitä N900:aan.

N900-puhelimelle tarkoitettua MeeGo-käyttöjärjestelmää on jo aiemmin kehittänyt N900 Hardware Adoption Team, jonka tueksi Nokia on nyt virallisesti lähtenyt. Nokian tarkoitus kehittää N900:sta kunnollinen kehitysalusta myös MeeGolle. N900:lle tarkoitetussa MeeGossa toimii kaikki perusominaisuudet puhelinsoitoista ja tekstiviesteistä netin selaamiseen. Kehitysversio perustuu MeeGo 1.2:een, mutta Eklundin mukaan joitain ominaisuuksia voidaan joutua jättämään pois, jotta toisten ominaisuuksien täydelliseksi hiomiseen olisi paremmin aikaa. Nokia julkaiseen myöhemmin tänä vuonna MeeGo-puhelimen, jota voidaan pitää Nokia-pomo Rich Greenin mukaan N900:n perillisenä ("N950").Käyttöjärjestelmän kehityksen edistymistä voi seurata MeeGon wikisivuilla. Eklundin sähköpostilistalle lähettämän viestin voi lukea My N900 Diary -blogista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
keke! (vahvistamaton)

1

Nokia ei taida edelleenkään tietää sen kummemmin mihin suuntaan ne oikein onkaan menossa..

Vastaa
kikuu
kikuu

2

Jotain uutta MeeGosta silti. Sen kun olisi vuosi sitten julkaissut kunnolla puhelimille, niin voisi olla taas Nokia lähes ykkösenä matkapuhelimissa.

Vastaa
akse
akse

3

@2 Hetkinen, sehän on ykkösenä :)

Tosin älypuhelimissa varmaan nyt Q1 tippuu jo androidin taakse.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
uUzGIJeSiaFkhQY (vahvistamaton)

4

Pra mim no N8 sf3 presta a ce2mera. Por isso tuerqoi o meu por um iPhone4.Je1 tive um a ate9 gostava do aparelho mas com o iPhone eu gasto menos tempo pra fazer as coisas.Ne3o estou falando mal do sistema, mas eu acho ele lento comparado com o iPhone.Logico tudo que se faz com o N8 (exceto fotos belas) se faz com o iPhone e vice versa.Mas pra mim eu vou de iPhone.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja