Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkaisi uuden X-sarjalaisen

4
Matti Vähäkainu

Nokia julkaisi uuden X-sarjalaisen
Nokia on kasvattanut X-sarjan mallistoa yhdellä uudella puhelimella. X1-00-puhelinmalli on suunniteltu erityisesti kehittyville markkinoille, jossa edullinen hinta on tärkeää. Hinnan lisäksi Nokia X1:ssä on keskitytty kovaääniseen kaiuttimeen, hyviin musiikkiominaisuuksiin ja kasvumarkkinoilla tärkeisiin ominaisuuksiin.

Puhelimesta löytyy muun muassa dedikoidut musiikkinapit, 3.5 mm kuulokeliitin, korkeaan äänenvoimakkuuteen yltävä kaiutin, microSD-muistikorttipaikka, FM-radio ja taskulamppu. Puhelimelle luvataan myös erittäin korkea 61 päivän valmiusaika.
Nokia kertoo, että puhelimen viisi erillistä osoitekirjaa mahdollistavat puhelimen jakamisen useiden ihmisten kesken, joka entisestään madaltaa ostokynnystä. Kehittyvillä markkinoilla vain 35 euron hintainen X1 saattaa olla joillekin liian kallis, joten puhelimen jakaminen on tärkeää.

Nokia X1 saapuu rajoitetusti markkinoille ensi kuussa.

Kommentit (4)

ps (vahvistamaton)

2

Myy varmaan aika hyvin kehittyvillä markkinoilla. Ainakin tuolla valmiusajalla :o

Vastaa
hyvi
hyvi

3

ja miksi ei kehittyneilläkin markkinoilla. Jos haluat perusluurin ja mp3-soittimen halvalla nii parempaa tuotetta saa hakea. Noi musanäppäimet näkis mielellään kalliimmissakin puhelimissa. Esim kameranäppäintä tarvitsen paljon vähempi kuin musanäppäimiä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja