Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia nimitti uuden MeeGo-pomon

2
Manu Pitkänen

Nokia nimitti uuden  MeeGo-pomon
Melko tarkkaan kuukausi sitten Nokia ilmoitti Microsoft-yhteistyön lisäksi, että MeeGon kehitystyöstä Nokialla vastaava johtaja Alberto Torres eroaa virastaansa. Molemmat tiedot olivat kovia iskuja MeeGo-kehittäjille. Nyt Nokia on valinnut Torresin tilalle uuden johtajan, Sebastian Nyströmin.

Nyström on ennen tätä johtanut Nokialla Qt-kehitysympäristön ja WebKitin kehityshankkeita. Nyströmin nimityksestä MeeGo-osaston johtoon ilmoitti Meegon markkinointipomo Peter Schneider. Nyström kertoo työntekijöilleen lähettämässä kirjeessä, johon Schneider viittaa, että hänen keskeisimpiä tavoitteita on saada täksi vuodeksi luvattu MeeGo-Nokia markkinoille, tuoda puhelimelle säännöllisesti ilmestyviä päivityksiä sekä suunnitella Nokian tulevaisuutta MeeGon suhteen yhteistyössä Linux Foundationin, Intelin ja muiden osapuolten kanssa.
Nyströmin mainitsemat tavoitteet näyttäisivät liittyvän lähinnä lyhyen tähtäimen suunnitelmiin ja tehdä se mikä Torresilta jäi tekemättä. Ainakaan Schneiderin referaatista ei ilmene mitään Nokian pidemmän aikavälin tavoitteita MeeGon kanssa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

djtob
djtob

2

Ilmestyy 2011 aikana. Sanot itse kuin miettisit milloin pyörä keksittiin kiven ja tulitikun aikoihin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja