Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkaisee uuden puhelimen CTIA-messujen alla

12
Manu Pitkänen

Nokia julkaisee uuden puhelimen CTIA-messujen alla
Nokia on lähettänyt lehdistölle kutsukirjeen, jossa se ilmoittaa järjestävänsä erikoistilaisuuden Yhdysvalloissa päivää ennen kuin CTIA-messut käynnistyvät Orlandossa, Floridassa. Nokia järjestää oman tapahtumansa samaisessa kaupungissa.

Nokia kertoo julkaisevansa uuden älypuhelimen kyseisessä tapahtumassa 21. maaliskuuta. Vielä ei ole tiedossa mitä puhelinta Nokia aikoo esitellä, mutta ennusmerkit viittaisivat X7-puhelimeen. Kyseisestä mallista nimittäin vuoti hiljattain uusia kuvia verkkoon. Kyse voi olla yhtä hyvin myös T-Mobilen C7-puhelimesta, tai miksei molemmista. Aika näyttää mitä tuleman pitää.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

Anonyymi käyttäjä
penapp (vahvistamaton)

3

Odotukset ei tämän suhteen ole todellakaan korkealla. Todennäköisesti tulee jokin N8 variantti tyyliin X7.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
penapp (vahvistamaton)

5

Sama prosessori, muisti, näytönohjain, näytön resoluutio jne. Käytännössä kaikki S^3 laitteet ovat sisustaltaan samanlaisia näytön kokoa lukuunottamatta. Eli X7 ei tuo mitään uutta, vaan on vain N8 hieman eri ulkonäöllä.

Vastaa
Puppek
Puppek

7

@5 Samaa mieltä. Olisihan ihan hullua, että Nokia pistäisi puhelimeen uusimman ja nopeimman mobiiliprossun tai edes saman verran muistia kuin kilpailijoilla.

Vastaa
JuhaW
JuhaW

8

Kyse näyttää olevan Symbian uudistuksesta, joten ei sieltä mitään mullistavaa ole ainakaan tulossa. Nokialta ei ole tullut nyt yli vuoteen yhtään ostamisen arvoista puhelinta, että olisin edes harkinnut osatavani. Sen sijaan olen ostanut jo 2 Samsungin luuria (Android ja WP) perä perään ja kolmas taitaa lähteä heti, kun Galaxy S II saapuu.

Vastaa
joonas151
joonas151

11

Joo, ei ole kiinnostus kyllä korkealla. Taas joku laginen Symbian. Tois jo Nokiaki markkinoille jotain uutta, toimivaa ja vakaata.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja