Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

ZTE peruuttelee WP7-suunnitelmissaan

4
Manu Pitkänen

ZTE peruuttelee WP7-suunnitelmissaan
Uutisoimme kaksi päivää sitten kiinalaisen matkapuhelinvalmistaja ZTE:n suunnitelmista julkaista Android-malliston rinnalle Windows Phone 7 -käyttöjärjestelmään pohjautuva älypuhelin ensi vuonna. Pian uutisen ilmestymisen jälkeen ZTE kritisoi avoimesti Microsoftia ja antaa ymmärtää, ettei sillä olekaan kovin selkeää suunnitelmaa WP7:n suhteen.

Alun perin ZTE:n Britannian matkapuhelinosaston johtaja Wu Sa kertoi, että yhtiö on tarvittaessa valmis nopeuttamaan WP7-puhelimen julkaisua mikäli kysyntä sitä vaatii. Wu Sa on kuitenkin nyt tullut uudelleen julkisuuteen ja todennut, ettei yhtiöllä ole mielenkiintoa Microsoftin käyttöjärjestelmää kohtaan – ainakaan vielä. Hänen mukaansa käyttöjärjestelmä on niin epäsuosittu, ettei ZTE halua laittaa sitä omiin puhelinmalleihin. Wu San mukaan Microsoft ole tehnyt tarpeeksi suosion parantamisen eteen. Hän myös kritisoi Microsoftin tuotekehityksen hitautta ja WP7:n käyttäjäystävällisyyttä.Wu myönsi, että yhtiö kyllä testaa laboratorioissaan WP7-puhelimia tällä hetkellä. Tuotejulkistuksia on kuitenkin turha odottaa lähitulevaisuudessa. Wu jätti kuitenkin jälleen varauksen sille, että jos markkinatilanne muuttuu oleellisesti, niin myös ZTE voi olla kiinnostunut muuttamaan omaa WP7-strategiaa.

Kaiken kaikkiaan ZTE:n WP7-suunnitelmia voisi sanoa vähintäänkin epäselviksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Möö (vahvistamaton)

3

Tais ZTE:lle mäjähtää kohtuulisenkokoinen M/N lasku entistenkin rojaltyjen kiertämisestä.

Selvästi WP8 kuitenkin kiinostaa....

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jake se minäkin (vahvistamaton)

4

Tätähän minä ja moni muu olemme sanoneet jo pitkään, vaikka kaikki MS-manipuloidut eivät sitä ole halunneet uskoa, ett ei tuu wp7:sta mitään hittituotetta, ei. Samaa sontaa se on puutteineen vikoineen kuin edeltäjänsäkin jo 15 vuotta. Ei auta vaikka MS kuinka kertoo uudistaneensa ko tuotteen jopa puhtaalta pöydältä aloittamalla. Puheet on vain puheita - toteutus jotain muuta eli kelvotonta kuten ennenkin.

Valitettavasti Nokia päättäjät uskoi iflopin puheita ja MS miljardia
...no josko siitä riittäis osa Nokian hautajaiskuluihin

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja