Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia E6:n kamera testissä ja Hands on -videoita

3
Manu Pitkänen

Nokia E6:n kamera testissä ja Hands on -videoita
Tämän vuoden alussa Nokian XML-tiedostosta vuoti tieto kehitteillä olevasta E6-bisnespuhelimesta ja kuukausi myöhemmin verkkoon päätyi ensimmäiset valokuvat laitteesta. Nyt Nokiotecan jäsenet ovat saaneet puhelimen käsiinsä ja esitelleet puhelinta videoin.

Käyttökokemusvideoiden lisäksi Nokiotecan porukka laittoi jakoon puhelimella otetun valokuvan, josta ilmenee E6:n kahdeksan megapikselin kameran jälki. YouTubesta löytyy myös puhelimella kuvattu 720p-videoklippi (alla, käyttäjä on valitettavasti poistanut videon). Bisnespuhelin on todennäköisesti vielä kehityksen alla, joten videon tai valokuvan laatu ei välttämättä vastaa lopullista tuotetta.

Puhelimen etupuolelta löytyy videopuheluille tarkoitettu VGA-tason kamera, kuten nykyaikaiselta bisnespuhelimelta odottaa sopii. Nokia E6 on patukkamallinen ja varustettu QWERTY-näppäimistöllä. Siinä on 2,6-tuumainen kosketusnäyttö, jonka resoluutio 640x480 (4:3).
PÄIVITYS. Alla Hands on -video poistetun videoklipin tilalle (kiitos ArttuH5N1:lle):Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

JussiFX
JussiFX

1

Eipä tuo kuva ja video kauheasti vakuuta, mutta en tiedä kuinka paljon kamerapuolella on panostettu E-sarjassa muutenkaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Sillattiis (vahvistamaton)

2

Olosuhteet ovat kyllä vähintään vaativat videossa. Vastavaloon kun kuvataan. Sanoisin jopa, että selviää ihan kohtuullisesti verrattuna ihan mihin tahansa kamerakännykkään.

Framereitti saisi kyllä olla huomattavasti korkeampi. Tuollaisena tuskin tulee myyntiin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.