Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia T7-00 kuvissa?

7
Manu Pitkänen

Nokia T7-00 kuvissa?
Kiinankieliselle Pcpop.com-sivustolle on ladattu joukko valokuvia, joiden väitetään esittävän Nokia T7-00-puhelinta. Toistaiseksi julkaisemattomasta T-sarjasta ja T7-puhelimesta saatiin kuulla ensi kerran viime viikolla. Asiasta uutisoi suomeksi ensimmäisenä Mobiiliblogi.

Väitteet voivat olla tasoa kuravelli, sillä juttu on päivätty aprillipäiväksi. Puhelimen pohjasta kuitenkin löytyy selvästi merkintä "T7-00", joten ainakin palturin eteen on nähty vaivaa. Ulkonäkö muistuttaa voimakkaasti N8:aa, mutta ominaisuuksista löytyy pieniä eroja. Jos kyse on T7:stä, niin jostain oudosta syystä puhelimen takakanteen on laitettu "Nseries"-tarra.

Kuvien lisäksi sivusto vuoti tietoja puhelimen teknisistä ominaisuuksista. Puhelimessa on 360x640-resoluution AMOLED-näyttö (?), WLAN, GPS, Bluetooth, microUSB ja 3G. Symbian-käyttöjärjestelmää pyörittää 700 megahertsin ARM11-suoritin ja grafiikkaa piirtää OpenGL 2.0-tuella varustettu ohjainpiiri. N8:aan verrattuna "T7-00:ssa" on pienempi kahdeksan megapikselin pääkamera, eikä siitä löydy HDMI-liitäntää.



Kommentit (7)

miksuh2
miksuh2

1

Muotoilu ainakin noudattaa samaa linjaa muiden Symbian ^3 älypuhelimien kanssa. Ja mikäs siinä, N8, E7 jne on jo osottanut, että tuo muotoiluratkasu on pirun hyvin onnistunut, joten tokihan hyvää ratkasua kannattaa käyttää jatjossakin,.Esimerkiksi oma E7 on oikeasti hieno ja mukavan tuntuinen kädessä.

Vastaa
elMiguel
elMiguel

2

Eikös tuo ole vain kiinan verkko standardin (TD-SCDMA) mukainen malli, joka on tehty China mobilelle? Eli operaattori puhelin kiinan markkinoille?

Vastaa
eebet
eebet

3

Ei hdmi:tä, lieneekö usb otg:kaan? EdoF-kamera?
Vaikuttaa tosiaan joltain operaattoripuhelimelta kiinan markkinoille tai sitten joku halpa kopio paikalliselta valmistajalta.

Vastaa
syrtek66
syrtek66

4

Kaikki ei tarvitse hdmi eikä OTG:ta, tälläkin saadaan hintaa alaspäin satunnaisille käyttäjille jotka haluaa vain soittaa puhelimella ja ehkä pelata angry birdsiä.

Vastaa
Thor1993
Thor1993

5

Jos toi olis T sarjalainen ihmettelisin todella paljon.. Mikä järki olis perustaa uus sarja puhelimille jotka ei eroa aikasemmista käytännössä mitenkään? Jos tää on halppis versio N8:sta, miksi se ei ole vaikka C8?

Vastaa
ep_
ep_

7

Eikös nokia julkaissut jotain vuosi sitten sellaiset suunnitelmat että se nimeää tulevat puhelimet C, E, X, N ja S sarjoihin.
S = Nokian kalleimmat erikoispuhelimet
N = Nokian huippupuhelimet
X = Viihdepuhelimet
E = Bisnespuhelimet
C = Halvat puhelimet
Mutta Nokiahan jätti auki mahdollisuuden siihen että uusia sarjoja julkaistaisiin tarpeen tullessa.

Kun käy kattoo loputki kuvat PCPopista niin siinä yhessä kuvassa näkyy näytön alla joku toinen logo kuin takapuolella näkyvä China Mobilen. Parissa muussa kuvassa siellä näkyy näytön vasemmassa ylälaidassa "T7".

Kuva jättää aika paljon arvailujen varaan. Onko uutta vielä julkaisematonta T-sarjaa vai joku N-sarjan puhelin, onko joku operaattoripuhelin Kiinaan vai joku kopionokialainen vai ihan vain aprillipila jonka eteen on nähty paljon vaivaa.

En siis osaa sanoa mikä tuo on...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja