Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian suosittu yritysblogi nyt suomeksi

2
Matti Vähäkainu

Nokian suosittu yritysblogi nyt suomeksi
Nokia on julkaissut uuden Ääni-yritysblogin, joka jatkaa englanninkielisen Conversation-blogin suosittua kaavaa suomen kielellä. Maailman neljänneksi suurimman yritysblogin suomalainen "pikkusisko" on Nokian neljäs kieliversio yrityksen toimintaa valottavasta blogisivustosta.

Nokia kertoo, että Ääni-blogi tulee sisältämään osaltaan englanninkielisestä sisällöstä käännettyä materiaalia, jota vahvistetaan kotimaan markkinoita koskevilla artikkeleilla ja videoilla. Sisällöstä vähintään puolet tulee olemaan suomalaisille kohdennettuja juttuja.

Tässä blogissa haluamme kertoa ja keskustella kanssanne siitä mitä kaikkea Nokian ympärillä tapahtuu. Tahdomme kertoa kuulumisistamme Nokian omalla äänellä, suomeksi.

Heidi Lemmetyinen, Nokia Äänen päätoimittajaNokia Ääni koostuu yhtiön tuotteita, palveluita, henkilöstöä ja liiketoimintaa käsittelevistä jutuista, jotka kertovat Conversations-blogin tapaan asian virallisia tiedotteita rennommalla otteella. Erityisesti blogin toimitus haluaa painottaa, että uutisten lisäksi tarjolla tulee olemaan tarinoita yrityksen palveluksessa olevista henkilöistä, jotka ovat tuotteiden ja palveluiden taustalla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja