Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

X10 Mini Pron seuraaja paljastui

2
Kaarlo Räihä

X10 Mini Pron seuraaja paljastui
Viime vuoden lopulla Kiinassa toimivalle it168.com-keskustelufoorumille ilmaantui kuvia julkaisemattomasta Sony Ericssonin Xperia-puhelimesta, jonka epäiltiin olevat seuraaja X10 Mini -perheen tuotteille. Samalle foorumille viime viikolla ilmaantuneiden kuvien perusteella kyseessä olisi seuraaja nimenomaan X10 Mini Pro -mallille, sillä uusissa kuvissa esillä on puhelimen neljärivinen esiinliukuva QWERTY-näppäimistö.

Kuvat foorumille lisänneen käyttäjän mukaan SK17i-koodinimellä tunnetun puhelimen kosketusnäytöllä olisi kokoa 3,2 tuumaa, joten uusi puhelin on kookkaampi kuin X10 Mini -mallisto. Myös näytön resoluutio on tuplaantunut, ja nyt pikseleitä olisi tarjolla 480x320.
Ohjelmistopuolella tarjolla on Androidin Gingerbread, johon on lisätty Sonyn oman graafinen kuorrutus. Kuvien perusteella SE: käyttöliittymässä hyödynnetään ahkerasti kosketusnäytön kulmiin lisättyjä elementtejä.

Koska puhelinta ei ole vielä virallisesti julkaistu, ei sen suositushinnasta tai myyntiintuloajankohdasta ole tietoa. Mustan mallin ohella myyntiin on tiettävästi tulossa myös valkoinen versio.


Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja