Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Drop hyödyntää push-tekniikkaa uudella tavalla

4
Teemu Laitila

Nokia Drop hyödyntää push-tekniikkaa uudella tavalla
Nokian uusia sovelluksia kehittelevä BetaLabs on julkaissut mielenkiintoisen sovelluksen, joka mahdollistaa esimerkiksi linkkien lähettämisen työpöytäkoneen selaimesta puhelimen selaimeen ilman vaivalloista koko osoitteen naputtelua. Nokia Drop ei vaadi bluetooth-yhteyttä tai USB-kaapelia laitteiden välille, vaan se hyödyntää push-tekniikkaa, jota perinteisesti käytetään ilmoittamaan puhelimelle saapuneesta sähköpostista.

Linkkien lisäksi on mahdollista lähettää kuvia suoraan puhelimeen vaikka kotiruudun taustakuvaksi. Nokian mukaan julkaisutekniikka sopii moniin muihinkin vastaaviin käyttöskenaarioihin, joten Nokia Dropin toiminnot tulevat todennäköisesti laajenemaan tulevaisuudessa.

Beta-vaiheessa oleva Nokia Drop on tarjolla tällä hetkellä S60 5th Edition - sekä Symbian^3-käyttöjärjestelmälle. Tietokoneeseen tarvittava lisäosa tukee Firefox- ja Chrome-selaimia. Nokia Dropin voi ladata testikäyttöön BetaLabsin sivuilta.. Alla sovelluksen toimintaa havainnollistava video.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Tuonne Facebookin-puolelle joku jo ChromeToPhonesta mainitsi. Tämä tosin vaikuttaa hieman monipuolisemmalta ratkaisulta, mutta periaatteeltaan samanlaiselta.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

2

Nokian Betalabsin heput on kyllä todellakin ansainneet palkkansa, suoltavat mainioita sovelluksia oikeen urakalla :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja