Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Yahoo! toimittaa nyt Nokian Ovi-sähköpostin

9
Teemu Laitila

Yahoo! toimittaa nyt Nokian Ovi-sähköpostin
Nokian Ovi-sähköpostin käyttäjien sähköpostitilit ovat keskiviikosta lähtien alkaneet siirtyä Yahoon! palvelimille. Ovi-sähköpostin käyttäjillä on 90 päivää aikaa hyväksyä uudet käyttäjäehdot joiden hyväksymisen jälkeen tili siirtyy kokonaisuudessaan uudelle alustalle. Nokian mukaan uusi sähköposti on heti käytettävissä, mutta aiemman tilin vanhojen sisältöjen siirtäminen saattaa kestää muutamista päivistä jopa muutamiin viikkoihin.

Siirrossa on kyse viime vuoden toukokuussa solmitusta sopimuksesta, jonka mukaan Yahoo! tarjoaa Nokian käyttöön sähköpostipalvelut, pikaviestimet sekä muut Yahoo!-palvelut ja Yahoo! puolestaan saa käyttää karttapalveluissaan Nokian karttoja.

Lähes vuosi takaperin sopimusta solmittaessa Nokian tavoitteena oli hyödyntää Yahoo!-palveluiden vahvaa asiakaspohjaa Yhdysvalloissa saadakseen brändilleen lisää näkyvyyttä tärkeällä markkina-alueella. Nokian tilanne on kuitenkin muuttunut radikaalisti alkuvuodesta julkistetun Microsoft-yhteistyön myötä ja huomattavasti loogisemmalta siirrolta tuntuisi tässä vaiheessa yhteistyön tiivistäminen Microsoftin omistaman Hotmail-palvelun kanssa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Puppek
Puppek

1

Nokia poukkoilee paikasta toiseen tietämättä mitä pitäisi tehdä. Ensi vuonna huomataankin että MS-systeemit kusee ja ryhdytään Googlen kaveriksi.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

2

@1 Puppek

Hohhoijaa, ja sinäkö sitten muka tiedät mistä puhut? Etpä taida tietää. Tällä uutisella ei myöskään ole mitään tekemistä Microsoftin tai Googlen kanssa. On se nyt kumma, että joidenkin pitää itskeä joka asiasta,

Sitäpaitsi tämä Yahoo-sopimus on ollut jo pitkään tiedossa, kutebn uutisessakin sanotaan. Tästä puhuttiin jo vuosi sitten keväällä. Eli kyllä kysessä on ihan pitkään valmisteltu yhteistyö eikä mikään poukkoilu kuten sinä sanot.

Minusta on hyvä, että Nokia tekee tälläisiä yhteistyösopimuksia, joilla pyritään palveluita kehittämään. Lisäksi Nokialle tällä obn merkitystä sikälikin, että sopimus tuo lisänäkyvyyttä nokian kartoille etenkin jenkeissä.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

3

Uutisesta

> Nokian tilanne on kuitenkin muuttunut radikaalisti alkuvuodesta
> julkistetun Microsoft-yhteistyön myötä ja huomattavasti loogisemmalta
> siirrolta tuntuisi tässä vaiheessa yhteistyön tiivistäminen Microsoftin
> omistaman Hotmail-palvelun kanssa.

En kyllä ymmärrä miksi se olisi jotenkin loogisempi ratkasu. Yrityksillä on tapana olla yhteistyösopimuksia useiden yritysten kanssa.
Minusta olisi lisäksi pikemminkin vaarallista sitoa Nokiaa liiaksi MicroSoftiin. On paljon parempi tehdä yhteistyösopimuksia muidenkin kanssa, kuin rakentaa kaikki yhden ainoan toimittajan varaan.

Vastaa
Puppek
Puppek

4

@2 "Sitäpaitsi tämä Yahoo-sopimus on ollut jo pitkään tiedossa, kutebn uutisessakin sanotaan. Tästä puhuttiin jo vuosi sitten keväällä. Eli kyllä kysessä on ihan pitkään valmisteltu yhteistyö eikä mikään poukkoilu kuten sinä sanot. "

"...huomattavasti loogisemmalta siirrolta tuntuisi tässä vaiheessa yhteistyön tiivistäminen Microsoftin omistaman Hotmail-palvelun kanssa. "

Mitäpä lottat kuinka tulee käymään mm. sähköpostin osalta? Nokia+Yahoo, Nokia+MS vai Nokia+Yahoo/MS? Hyvä sinänsä, että Nokia ulkoistaa palveluita, koska itse se ei osaa juuri mitään tehdä kunnolla.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

5

@4

> Mitäpä lottat kuinka tulee käymään mm. sähköpostin osalta? Nokia+Yahoo,
> Nokia+MS vai Nokia+Yahoo/MS?

No Yahoon kanssahan se sopimus on tehty kuten uutyisesta voit lukea.

> Hyvä sinänsä, että Nokia ulkoistaa palveluita, koska itse se ei osaa
> juuri mitään tehdä kunnolla.

Turhavpäivästä perusteeton panettulua ja mustamaalamista taas kerran. Kiinnostaspa todella tietää mitä sinä muka saisit aikaseksi tuon mollaamisen, vai riittääkö taidot vain mollaamiseen?

Vastaa
miksuh2
miksuh2

6

@4

Tarkotin sanoa:

Kiinnostaspa todella tietää mitä sinä muka saisit aikaseksi tuon mollaamisen LISÄKSI, vai riittääkö taidot vain mollaamiseen?

Vastaa
Puppek
Puppek

7

@6 "Kiinnostaspa todella tietää mitä sinä muka saisit aikaseksi tuon mollaamisen LISÄKSI,..."

Voisin antaa vaikka Ovi-kaupan koodareille vinkin: Miksi napsauttaessa kaupan etsi-kenttää aukeaa uusi etsi-ikkuna, jossa on uusi etsi-kenttä johon vasta voi kirjoittaa ja joka täytyy kuitata kahdesti? Virtuaalinäppiksen pitäisi aueta jo ensimmäisestä kentästä ja aloittaa haku heti näppäimistön hyväksy nappulasta.

Eikö ollut ihan toimiva ja yksinkertainen ajatus - tuskin olisi kovin vaikeaa saada aikaiseksi sitä? Olisi todella mukava päästä esittämään tuo jollekin nokialaiselle. Kumma jos kukaan ei ole asiaa koko organisaatiossa ottanut puheeksi :)

Vastaa
djtob
djtob

8

Puppek osaisi antaa kehitystä eteenpäin, mutta tuo jatkuva mollaaminen ja asioista tietämätön voisi olla hiljaa. Muissakin löytyy vikaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja