Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Video: Nokia esittelee sisätilanavigointia

8
Manu Pitkänen

Video: Nokia esittelee sisätilanavigointia
Nokia Conversations -blogi on ladannut YouTubeen uuden videoklipin, jossa promotoidaan Nokian kehittämän sisätilanavigoinnin luomia mahdollisuuksia.

Sisätilapaikannuksen mahdollistaa kohteen kattoon asennettava lähetin, jonka puhelin tunnistaa automaattisesti. Lähetin on erittäin tarkka, sillä sen ansiosta päästään 30 senttimetrin tarkkuuteen. Nokian ajatuksena on myös tarjota erillisiä vastaanottimia. Niitä hajamielisimmät voivat asentaa tavaroihinsa, jolloin he voivat paikantaa unohdetun esineen sijainnin.
Nokia ei ole julkaissut virallista tietoa koska paikannusjärjestelmä on valmis kaupalliseen käyttöön. Julkaistun videon tarkoitus on vain kiinnittää ihmisten huomio järjestelmän tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Kommentit (8)

Tnoi
Tnoi

2

Jes! Kohta voi oikeasti "soittaa" siihen omaan lompakkoon. :D Sitä ominaisuutta on kyllä toivonut niin monesti tässä elämässä..

Vastaa
dRD
dRD

3

Tämä käyttöön ja vielä Googlelle antaa oikeudet kaikkeen omasta kämpästä löytyvään dataan, niin voi vihdoinkin hakea auton avaimet koti ja saa 30cm tarkkuudella kartan tuloksena. Loistavaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja