Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian tupla-SIM-puhelin vuoti verkkoon

8
Matti Vähäkainu

Nokian tupla-SIM-puhelin vuoti verkkoon
Nokialta odotetaan tänä vuonna kahdella SIM-korttipaikalla varustettuja puhelimia, jotka ovat omiaan erityisesti Intian kaltaisilla, kasvavilla markkinoilla. Tulevista tupla-SIM-puhelimista näyttää varmistuneen ainakin yksi malli.

Hackintosh-India on julkaissut kuvia puhelimesta, jonka infonäkymä kertoo mallinimeksi C2-06. Puhelimen lopullinen nimi tulee todennäköisesti sisältämään myös Touch and Type -brändin, sillä laite yhdistää tavanomaisen numeronäppäimistön ja pienen kosketusnäytön. Muiden C-sarjan puhelinten tapaan kyseessä on edullinen puhelin, mutta esimerkiksi C3 Touch and Type -malliin verrattuna kyseessä on huomattavasti riisutumpi malli, josta puuttuvat muun muassa 3G- ja WLAN-yhteydet.

Tietojen mukaan puhelimen kosketusnäyttö on matalaresoluutioinen ja resistiivinen, kamera kaksi megapikselinen ja käyttöjärjestelmä on halpapuhelimista tuttu S40. Puhelimen hintatietoja ja/tai julkaisuaikataulua ei vuoto kertonut, mutta olettaa sopii, että hinta asettuu alle 100 euroon.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

miksuh2
miksuh2

5

@2 Ei uutta!!

Ja niinku mikä tossa nyt muka on olevinaan hölmön näköstä? Ihan normaalilta ja hyvältä tuo nätytää. Taitaa oma kommenttisi olla se ainut hölmö asia.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

6

No, omaan silmään tuo näyttää hieman hassulta, tai hölmöltä. Mutta makuasia, sanoi nunna kun... Vai miten se menikään.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

7

6@
>No, omaan silmään tuo näyttää hieman hassulta, tai hölmöltä

Siis kuva näyttää hölmöltä, ottamatta kantaa puhelimeen (jos puhelimen nähnyt)

Vastaa
Meizuman
Meizuman

8

Tollanen ois jees, sikäli jos saisi palveluntarjoaja A:n puhelinliittymän ja palveluntarjoaja B:n kytky 3G nettiliittymän toimimaan samassa puhelimessa. En muista tupla SIM älypuhelimia edes nähneeni, kiinan lelut erikseen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja