Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

IDC: Samsungin älypuhelinten myynti nousi vuodessa 350 prosenttia

5
Kaarlo Räihä

IDC: Samsungin älypuhelinten myynti nousi vuodessa 350 prosenttia
Älypuhelinmarkkinoilla kauppa on kasvanut viimeisen vuoden aikana vauhdilla, ja markkinatutkimusyhtiö IDC:n tekemien tilastojen perusteella älypuhelimia myytiin tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä 79,7 prosenttia enemmän kuin viime vuoden vastaavalla ajanjaksolla.

Kasvu ei kuitenkaan jakautunut tasaisesti kaikille puhelinvalmistajille, vaan eniten myyntiä kasvatti älypuhelinten osalta Samsung, jonka myynti nousi vuodessa 350 prosenttia. Toinen suuri nousija oli HTC, joka kasvatti myyntilukujaan noin 230 prosenttia.

Älypuhelinten myyntien osalta ykkönen oli Nokia, jonka myyntimäärät kasvoivat 12,6 prosenttia. Nokian markkinaosuus laski kuitenkin samalla 38,8 prosentista 24,3 prosenttiin, ja laskun seurauksena Samsung kiri Nokian ohitse Länsi-Euroopan puhelinmyynneissä.


Toinen markkinaosuuksiaan menettänyt yritys oli Research In Motion, jonka osuus älypuhelinmarkkinoilla pienentyi vuodessa viisi prosenttiyksikköä. RIM:in ongelmien seurauksena Apple hyppäsi älypuhelinmarkkinoiden toiselle sijalle, ja iPhonejen hyvät myyntiluvut toivat yritykselle 18,7 prosentin osuuden älypuhelinmarkkinoista.

Alla IDC:n julkaisema taulukko

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Thor1993
Thor1993

1

Kylläpä ne Samsungin puhelimet nykyjää iha hyviä on, mutta ei se SGS lähellekkään täydellinen softansa puolesta ole. Sanoisin, että TouchWiz on aika surkee esim. Senseen verrattuna. Tai ainakin omien kokemusten perusteella, jotka perustuu lähinnä yhteen SGS:ään ja johonki Samsungin halvemman pään Android puhelimeen ja pariin HTC:n malliin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Samsung VS. Apple. (vahvistamaton)

2

Eihän Nokialta löydy "TODELLISIA" älypuhelimia vielä markkinoilta ja silti se muka toimitti eniten -2010 -ja 2011 aikana!!.Symbian3 on vasta älypuhelin käyttöjärjestelmä!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

4

@ uutinen
>Research In Motion, jonka osuus älypuhelinmarkkinoilla
>pienentyi vuodessa viisi prosenttia.

Uutisen taulukon mukaan pieneni moninkertaisesti, eli yli 25 prosenttia.

Vastaa
Agent_007
Agent_007

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti user_org:

@ uutinen
>Research In Motion, jonka osuus älypuhelinmarkkinoilla
>pienentyi vuodessa viisi prosenttia.

Uutisen taulukon mukaan pieneni moninkertaisesti, eli yli 25 prosenttia.

Kiitos, korjattu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja