Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkaisi kultapäällysteisen luksuspuhelimen

13
Teemu Laitila

Nokia julkaisi kultapäällysteisen luksuspuhelimen
Nokia on julkaissut uuden luksuspuhelimen niille, jotka haluavat haluavat erottua massasta. Nokia Oro on sisuksiltaan käytännössä jo pitkään markkinoilla ollut Nokia C7, mutta puhelinta on muokattu uusilla pintamateriaaleilla ja puhelin saapuu markkinoille Symbianin uusimmalla Anna-versiolla. Oro on päällystetty 18 karaatin kullalla, takakuori on nahkapäällysteinen ja koti-näppäin on tehty safiirista.

Nokian mukaan kantavana ajatuksena on ollut käyttää mahdollisimman hyviä ja kestäviä pintamateriaaleja. Kultapinnoite on käsitelty naarmuuntumattomaksi ja takakuoren päällyste on aitoa nahkaa.

Oro on tulossa myyntiin sekä mustalla että valkoisella etuosalla ja se on tarjolla vain osassa Nokian myymälöitä. Nokian mukaan luksuspuhelimille on kysyntää erityisesti Lähi-idässä ja Venäjällä. Puhelimen lähtöhinnaksi arvioidaan noin 800 euroa.


Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (13)

Anonyymi käyttäjä
Jepajuu (vahvistamaton)

4

Aika kovia kommentteja ottaen huomioon, että harva on käyttänyt S^3 laitetta kauppahiplailua enempää. Monien mielestä Symbian on myös paska, koska sen mukana tuleva vakioselain on kieltämättä todella huono. Tässä analogiassa ei taas ole mitään järkeä. Karkki kyllä uupuu.

Vastaa
Bodomed
Bodomed

5

No oho siinä onki sitten jo arvokas esine taskuun. Tuota ei ihan baari reissulle vissiin kannata ottaa? :D Ei varmaankaan ole tulossa kytkynä tuollaista? :D Kyllä toi Symbian ^3 ihan näppärältä näytti/tuntui. Kun kaverin puhelinta päivän hiplasi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

7

Tämä on kirjainmellisesti "paskaa kiillotetussa paketissa".

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

8

Lol mikä nimi!!.. "Oro" eli ruotsiksi "huolet"!!!.. Kyllä huolia on jos tuota joutuu kanniskelemaan mukanaan..!!

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

9

C7 on ihan kelpo luuri, miksi noin kovat kommentit? :D

Ja aika jännä, kieltämättä ihan hienon näköinen. Ei silti välttämättä aivan hintansa väärti... :D

Vastaa
Tnoi
Tnoi

10

Joo tuleekohan kytkyllä saataville?!?! Sitte jos tulee maksuhäiriöitä kytkyn takia niin voi myydä kuoret kultarahaksi.comiin ja paikata housunpolven tolla nahkaläpällä... :---D

Vastaa
Tnoi
Tnoi

12

@11

Niinpä tietysti. Ilonpilaajat, köyhät kyykkyyn ja sitä rataa.

Se luksus brändi tietysti hieman kärsii jos romaanit on kantamassa noita koko suvun voimin kassikaupalla dna kaupasta ulos...

"Olen Raineri ja minun luottotietoni ovat toistaiseksi kunnossa. Avasin 100kpl dna kimppa liittymiä Nokian Oro luurilla"

...Ja kas kummaa eipä oo Raineria sen jälkeen näkynyt Suomen maalla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja