Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

ZTE siirtyy Windows Phone -kantaan tänä vuonna

3
Manu Pitkänen

ZTE siirtyy Windows Phone -kantaan tänä vuonna
Halpapuhelinvalmistaja ZTE:n toimitusjohtaja Cheng Lixin kertoi Reutersille yhtiön aikeista julkaista tämän vuoden aikana Windows Phone 7.1 -käyttöjärjestelmällä varustettuja puhelimia.

Cheng Lixinin sanojen mukaan ZTE:n tarkoituksena on tuoda yhtiön ensimmäinen Windows Phonella varustettu puhelin Euroopan markkinoille tämän vuoden viimeisellä puoliskolla. Microsoftin tiistaisessa julkistustilaisuudessa antamien tietojen mukaan Mango-päivityksellä varustettu Windows Phone -käyttöjärjestelmä on tarkoitus julkaista syksyllä, joten ZTE:n puhelimia ei kannata odottaa ainakaan loppukesäksi.

ZTE:n suunnitelmat Microsoftin ja WP-alustan suhteen ovat ilmeisesti vihdoin kirkastuneet. Uutisoimme maaliskuun lopulla ZTE:n huhutuista aikeista ottaa Android-puhelinten rinnalle Windows Phone -malliston. Muutama päivä tämän jälkeen ZTE kuitenkin kritisoi kärkkäästi Microsoftia ja totesi, ettei sillä ole selkeää suunnitelmaa Microsoftin alustan suhteen.ZTE ei kertonut kuinka monta WP7.1-puhelinta se aikoo tänä vuonna julkaista. Puhelinmallien hintatasostakaan yhtiö ei hiiskunut mitään.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Mielenkiintoista... Toivottavasti ZTE tekee mitä osaa parhaiten: Tuo markkinoille naurettavan halvan (mutta ominaisuuksiltaan tyydyttävän) luurin, joka myy kuin leipä.

ZTE:n MeeGo-puhelinta odotellessa :)

Vastaa
core
core

3

Kuluttajan kannalta on mukavaa että WP7 puolelle tulee kunnon hintakilpailua halpisvalmistajan myötä, mutta Keilaniemen suunnassa on varmasti hieman synkempi suhtautuminen uutiseen...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.