Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia tukee Symbiania vähintään vuoteen 2016

11
Teemu Laitila

Nokia tukee Symbiania vähintään vuoteen 2016
Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop vahvisti jo aiemmin esillä ollutta aikataulua Symbian-tuen jatkumisesta. Elop kertoi Nokian oman Conversations-blogin haastattelussa, että yhtiön investoinnit Symbianiin jatkuvat koko ajan ja alusta saa kokonaisvaltaista tukea vähintään vuoteen 2016 saakka.

Symbian-investoinnit jatkuvat myös sen jälkeen, kun yhtiö ensi vuodesta alkaen siirtyy Windows Phone -alustaan kalliimmissa älypuhelimissaan, Elop kertoo.

Tiedän, että tuen jatkuminen ja sen aikataulu on herättänyt paljon kysymyksiä. Symbianille on odotettavissa ohjelmistopäivityksiä vähintään vuoteen 2016 saakka, eli Symbianilla on vielä pitkä tulevaisuus edessään.Elop vahvisti samalla, että kaikki Symbianiin liittyvät asiakaspalvelutoiminnot sekä sovellukset tulevat säilymään alustan koko elinkaaren ajan.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

Thor1993
Thor1993

1

No hyvä. Just, kun faija meni ja osti C7:n vaikka kuinka yritin ylipuhua ostamaan Androidin..
Onkos siitä Anna updaten päivämäärästä muuten jo täyttä varmuutta?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

4

2@
>Hyvä Nokia, ensiksi sanotaan että lopetetaan heti,

MS yhteistyöstä kerrottaessa sanottiin että Symbian jatkaa, sen jälkeen kerrottiin että Symbian jatkaa. sitä ennen kerrottiin että Symbian jatkaa. Välillä kerrottiin että Symbian jatkaa.

Vastaa
pain83
pain83

5

Joo varmasti tukee... Ihan niin kuin on tähänkin mennessä tukenut, siis osta uus luuri kun tulee uus versio ja kärsi sen bugeista.

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

7

@ #5 ?

Olipa fiksu lause.. Omaan luuriini olen päivityksiä saanut ihan ostamatta uutta luuria. Bugeista olen kärsinyt toki, en ole ketään tavannut joka ei olisi tietotekniikan parissa bugeista kärsinyt.

Muuten uutisesta; hyvä ja pakonomainen lausunto ja lupaus. 5 vuotta on pitkä aika tällaisessa asiassa nykyään. Esimerkiksi hieman päälle kahdessa vuodessa Androidista on julkaistu 6 versiota(+Honeycombit) ja se on tullut tyhjästä kärkeen. Sinänsä täten tuo 5 vuottakin on jo liioittelua, käytännössä n. 3-4 vuotta ja Symbian-laitteet ovat kadonneet niiltä osin kun niihin päivityksiä ja tukia tarvitaan. Kuinka monella on vielä esim. 4 vuotta vanha puhelin jota päivittelette vielä?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

9

6@
>ukakohan tota "kokonaisvaltaista" tukea toteuttaa, kun tuhannet
>ihmiset potkitaan pihalle?

Symbian OS työtä ulkoistetaan Acennturella, mukana siirtyy tuhansia Symbian tekijöitä

Symbianin uudeleen vääntäminen on muutenkin pitkälle.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Symb... (vahvistamaton)

10

Nokia ei ole tämän vuoden lopulla enään maailman suurin matkapuhelinvalmistaja ja syy on Symbianissa!!.Nokia oli maailman suurin. :/ Ei tilanne siitä tule muuttumaan Windosilla...!!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja