Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia aloitti Symbian Anna -kaksikon toimitukset

14
Manu Pitkänen

Nokia aloitti Symbian Anna -kaksikon toimitukset
Matkapuhelinvalmistaja Nokia on Conversations-blogissa julkaistun merkinnän mukaan aloittanut ensimmäisten Symbian Anna -käyttöjärjestelmällä varustettujen E6- ja X7-puhelinten toimitukset.

Kaksikkoa aletaan myydä ympäri maailmaa, mutta X7-viihdepuhelin jää odotetusti pois Yhdysvaltojen markkinoilta. AfterDawnin Edukas-tuotevertailupalvelun mukaan X7 maksaa Suomessa 450 euroa ja E6:n kohdalla hinta asettunee 400 euron pintaan. Puhelimien tekniset tiedot löydät edellä linkitetyistä osoitteista.

Symbian Anna -käyttöjärjestelmä saapuu ohjelmistopäivityksenä myös Nokia N8:aan, Nokia C7:ään, Nokia C6-01:een ja Nokia E7:ään. Päivityksen julkaisuajankohtaa ei ole kerrottu, mutta Nokia tuskin odottelee sen kanssa enää kauaa.Huhtikuussa julkistetussa Symbian Annassa on parannettu Internet-selaimen käyttöliittymää ja nopeutta, tuki portrait-malliselle QWERTY-näppäimistölle ja uudistettu käyttöliittymä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (14)

Thor1993
Thor1993

1

Ootan kyllä mielenkiinnolla sitä, kun ukon puhelimeen saa ton Annan asennettua. Kiinnostaa nähä mitä ne o saanu aikaseks.
Tokihan sitä pitää myös Androidii päästä vertaamaa :)

Vastaa
miksuh2
miksuh2

2

Tämä tarkottanee sitä, että muutkin Symbian ^3 älypuhelimet saa Symbian Anna päivityksen aivan lähiaikoina. On toki ymmärrettävää, että nokia keskittyi julkaisemaan nuo uudet mallit ensin.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

Nokia Äänessä kommenteissa ehdotettiin huhti-syyskuussa tulevan. Tiedä sitten. Q3:lla kuulemma.

Mutta tuo X7 näyttää hienolta ja Symbian Annaa huvittaisi testailla. Pitänee suunnata Sellon puhelinkauppoihin räpläämään :D

Vastaa
sirkuttaja
sirkuttaja

5

Tulis vaan jo tuo anna päivitys, vois helpottaa minunkin elämää kummasti! N8 kun on erinomainen kamerapuhelin mutta kaikki muu on mielestä enemmän tai vähemmän ala-arvoista.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Android 2.3.4 (vahvistamaton)

6

Kaikki Nokia fanit odottaa Symbian Annaa,kuin "kuuta nousevaa" mutta ei taida kuitenkaan odotukset olla kuitenkaan Androidin tasolla!. =)

Vastaa
Feynman7
Feynman7

7

En nyt sanoisi kuin "kuuta nousevaa", mutta onhan siinä hyviä uudistuksia. Ei kyllä vielä toki pääse kilpailijoiden tasolle, uskon että PR3 on aikanaan lähempänä sitä. Toki Nokian päivitystahdilla menee vielä piiiitkä tovi ennen PR3:sta ja silloin kilpailijoilla voi olla jo vaikka mitä tarjolla. Niin, ja Nokialla WP puhelimia.

Yleisesti ottaen voisin väittää jossain määrin jopa fanittavani Nokiaa (kaikki puhelimet ollut Nokioita ja aina innostun eniten Nokian malleista), mutta pakko myöntää että tuo Nokian päivitysten tuottaminen on aika säälittävää. Muistan kun syksyllä N8 tuli kauppoihin ja osa valitti sen huonosta selaimesta, niin se kuitattiin sanomalla, että pian tulee saataville uusi Qt-pohjainen selain. Ja nyt se aina vaan siirtyy ja siirtyy tuo selaimen tuleminen, ei voi ymmärtää.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ei enää satuja (vahvistamaton)

8

@7 Tuotahan se on ollut jo muutaman vuoden omistaa nokian luuri, aina jauhetaan jostain kohta tulevasta jeesuspäivityksestä mikä korjaa kaikki viat ja tulee ehkä vuoden alussa, kesällä tai jouluna, mutta joskus kumminkin. Nytkin tätä mainitsemaasi selainta on odotettu kohta puoli vuotta.

Vastaa
Feynman7
Feynman7

9

@8 Juurikin niin.

Mutta miten siinä voi vaan kestää niin kauan. Joo, en ole itse ohjelmistokehittäjä joten ei ole käytännön kokemusta, mutta toi vaan tuntuu ihan uskomattomalta miten hidasta se kehitys siellä on.

Vastaa
totaka86
totaka86

10

No paremmal tahil ainaki oman kokemuksen perusteel niit Nokian päivityksii tulee ku muiden. Että siin mieles Noksut on hyväs asemas. Ja toisaalt ku N8:n softa ollu nettiselainta vaille ainaki itellä tosi hyvä ja toimiva ja netin hitauski korjaantu lataamal Operan selain, nii enpä ny valittais sinänsä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mike49 (vahvistamaton)

11

@1
Thor, onko miesystäväsi sinua paljonkin vanhempi? Tykkäätkö karjuista? Täällä olisi yksi mikäli nykyinen ei sinua pysty täysin tyydyttämään... ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
realisti_ (vahvistamaton)

14

N8:n huippu kamera saattaa kostautua X7:n myynnissä.

Ainoat jotka ostaa nokian luureja nykyään on todelliset nokiafanit, suurimmalta osalta taitaa löytyä jo N8 tai C7, joten mikä saa vaihtamaan N8:n x7:ään. Luopua parhaasta kamerasta, että saa isomman näytön? Tuskin?

Jos X7 olisi varustettu 1 ghz prosessorilla niin olisi voinut myydä tämän luurin C7 ja N8 omistajille, nyt erot ovat todella minimaaliset.

Eli ketkä kapulaa ostaa?

Nokia, eikö tuon vertaa löytynyt pelisilmää?

Täytyy siinä kyllä olla jotain isoa takana miksei nokia siirry uudempiin/tehokkaampiin suorittimiin.

Muut valmistajat tekee melkein saman luurin, mutta tehokkaampana jolloin edellisen mallin ostajatkin saattavat taas päivittää uudempaan. (moni galaxy s omistaja on varmaan vaihtanut s2:een) Nokian kohdalla tästä ei ole mitään hyötyä, ei nyt oikeen osata tuolla nokialla?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.