Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia sulkee verkkokauppoja

6
Manu Pitkänen

Nokia sulkee verkkokauppoja
Nokia ilmoitti eilen Espanjan ja Ranskan verkkokauppojen sivuilla lopettavansa välittömästi niiden toiminnan. Nokian viestinnässä työskentelevän Mona Kokkosen mukaan myös muiden maiden verkkokaupat aiotaan sulkea, myös Suomen.

Nokian verkkokaupat suljetaan ilmeisesti pienten asiakasmäärien vuoksi. Kokkosen mukaan laitteita aiotaan myydä vastaisuudessa muiden kanavien kautta. Nokian Espanjan verkkokaupan edustajan mukaan matkapuhelinoperaattorit ovat hinnoitelleet puhelimet niin edullisiksi, ettei Nokia pysty kilpailemaan niiden kanssa.
Lopetuslistalla ovat Espanjan ja Ranskan lisäksi Suomen, Puolan, Ruotsin ja Alankomaiden online-kaupat. Saksan, Ison-Britannian, Irlannin, Italian, Sveitsin ja Venäjän kauppoja ei olla ainakaan vielä sulkemassa. Kauppapaikkojen sulkemisesta huolimatta verkkokauppojen asiakastuet pysyvät toiminnassa.

Nokia antoi eilen negatiivisen tulosvaroituksen, jossa se alensi kuluvan neljänneksen liikevoittomarginaaliennusteen noin nollaan prosenttiin. Aiemmin liikevoittoa odotettiin syntyvän 6–9 prosenttia. Samalla Nokia pidättäytyi antamasta minkäänlaista ohjeistusta loppuvuodelle markkinatilanteen epävarmuuden vuoksi.

Kommentit (6)

Aloc
Aloc

1

Kyllähän tuo ehtikin jo tovin mietityttää miksi vetävät satasta enemmän omilla sivuillaan kuin muissa nettikaupoissa. Luulisi että sillon jopa myisi halvemmalla.

Mielenkiintosta kyllä kuinka Nokia ajaa nyt kaikki viime vuosina rakennetut palvelut.

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

3

Nokian nykymeno on kyllä yksi VITSI..!!... SÄÄLITTÄVÄÄ!!..

Vastaa
anttiheikki
anttiheikki

5

Until this moment, I never understood how hard it was to lose something you never had... lisää työttömyyttä ja hampaiden kiristystä. Sekin vielä nähdään kuinka Nokia menee myyntiin jollekin taisteluhaluisemmalle! Elophan osaa alaspanna firman tosi vikkelään!

Vastaa
anttiheikki
anttiheikki

6

jaa, ei mennytkään kuin parikymmentä minuuttia ja edellinen kommenttini näkyy toteutuvan (ainakin Eldar Murtazinin mielestä!). Voi herranjestas :(

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja