Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HS: Nokian teknologiajohtaja erosi (päivitetty)

9
Manu Pitkänen

HS: Nokian teknologiajohtaja erosi (päivitetty)
Nokian teknologiajohtaja Richard Green on eronnut Helsingin Sanomien mukaan. Eron syyksi on kerrottu Greenin ja Nokian muun johdon strategiset erimielisyydet.

Greenin vastuualueella on ollut tekninen kehitys sekä MeeGo-käyttöjärjestelmä, joten hänen eropäätös liittynee Nokian valintaan käyttää Microsoftin Windows Phone -mobiilikäyttöjärjestelmää älypuhelimissaan. MeeGon ohella taustalla voi tietysti olla liuta muitakin syitä.

Nokian mukaan Green on lomalla, mutta loman pituudesta ei kerrottu Helsingin Sanomille. Lehti epäilee, että Green ei koskaan palaisi lomaltaan.

Mikäli Green on päättänyt erota Nokialta, niin on joko kohtalon ivaa tai puhdasta sattumaa, että hän erosi seitsemän vuotta sitten ohjelmistoyhtiö Sunilta, koska oli muun johdon kanssa eri mieltä Microsoftiin liittyen.Päivitys. Greenin sijaiseksi on valittu Nokia Research Centerin johtaja Henry Tirri.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Anonyymi käyttäjä
Mitä nyt,Nokia??. :( (vahvistamaton)

1

Greenin vastuualueella on ollut tekninen kehitys sekä (MeeGo)-käyttöjärjestelmä,joten hänen eropäätös liittynee Nokian valintaan käyttää Microsoftin (Windows Phone) -mobiilikäyttöjärjestelmää älypuhelimissaan.MeeGon ohella taustalla voi tietysti olla liuta muitakin syitä.

Mokia tuli nyt tehtyä. :/

Vastaa
kolmis
kolmis

3

Itse olisin ainakin kärmeissäni jos mun muroihin kustais johdon tasolta joka kerta kun päätä kääntää. :/

Microsoft on nokian hauta ja haudankaivaja.

Vastaa
djtob
djtob

4

Niin olisi ollut muillekin puhelinvalmistajilla hauta tullut. Intelillekin olisi pitänyt tulla hauta. Mikki on vain yhteistyökumppani. MeeGohan jatkuu edelleen. Samalla logiikalla olisi pitänyt sanoa, että Maemo 5 lopetettiin vaikka ei ole edelleenkään eikä tule loppumaan.

Vastaa
Bodomed
Bodomed

6

oho noh ainakin on miehellä periaatteet kunnossa! En itse ainakaan henk koht tekis töitä firmassa, joka kusee silmään aina. Kun yrittää kertoo omia mielipiteitä.

Vastaa
Thor1993
Thor1993

7

Toivottavasti ei johda MeeGon panostusten pienentämisee entisestää, kun ei oo ketään sanomassa vastaan.
Tosin en tiiä voiko sitä enää pienentääkkää -.-

Vastaa
perhana
perhana

9

Kyse voi aivan hyvin myös olla siitä että Greeniä on kehotettu siirtymään syrjään aivan kuten edellinen Meegon kehityksestä vastannut Torres, koska mitään valmista ei tunnu edelleenkään syntyvän, ja tämä puolen vuoden "sairasloma" on jonkinlainen kultainen kädenpuristus ennen irtisanomista.
Jos Green olisi itse kyllästynyt ja halunnut irtisanoutua, hän todennäköisesti kommentoisi asiaa julkisuudessa ja kertoisi eronsa syyt aivan kuten teki Sun Microsystemsiltä lähtiessään, yleensä vaikeneminen eron syistä tarkoittaa sitä että eroamisesta on sovittu molemminpuolisella sopimuksella joka velvoittaa osapuolet vaikenemaan irtisanomisen syistä.
Tai sitten kyseessähän voi aivan oikeasti olla myös terveydentilaan liittyvät syyt ja sairasloman tarve, jotenkin vaan näyttää että kaikki Nokiaan liittyvä pitäisi jotenkin selittää Microsoftin kanssa tehdystä sopimuksesta johtuvaksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja