Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Texas Instruments laskee tulosennustettaan, syyttää Nokiaa

2
Teemu Laitila

Texas Instruments laskee tulosennustettaan, syyttää Nokiaa
Suomalaiset alihankkijat eivät ole ainoita Nokian viimeaikaisista vaikeuksista kärsineitä yrityksiä. Piirivalmistaja Texas Instruments on heikentänyt kuluvan vuosineljänneksen tulosennustettaan. TI:n mukaan taustalla on Nokian viime viikolla julkaisema ennuste odotettua heikommasta puhelinmyynnistä. Nokia käyttää Texas Instrumentsin prosessoreita useissa puhelinmalleissaan ja Nokia on TI:n suurin asiakas.

Ilmoituksen jälkeen TI:n osake putosi viiden prosentin verran, mutta nousi hieman lähtötasoaan korkeammalle kun yhtiöstä vakuutettiin sijoittajille, että heikko tulos koskee vain Nokian heikentämää mobiiliprosessoreiden myyntiä ja muut yksiköt tekevät odotetun hyvän tuloksen.

Nokian heikko myynti ei ole ainut TI:lle ongelmia aiheuttanut asia. Yhtiön tulosta kuluvalla neljänneksellä heikentää myös jo aiemmin ilmoitetut Japanin maanjäristyksen aiheuttamat tuhot. Yhtiön mukaan Japanin katastrofi aiheuttaa viiden sentin tappion osaketta kohti, mutta tuhoista palautuminen on sujumassa suunnitelmien ja aikataulun mukaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja