Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia N8:lle tulossa kamerapäivityksiä

16
Matti Vähäkainu

Nokia N8:lle tulossa kamerapäivityksiä
Nokian kameraspesialisti Damian Dinning on valottanut Symbian Annan jälkeisistä päivityksistä. Kamerapuhelinten eliittiin kuuluva Nokia N8 saa hänen mukaansa pian Anna-päivityksen jälkeen puhelinkohtaisen päivityksen, jolla parannetaan jo ennaltaan loistavia kameraominaisuuksia.

Dinning kertoo Twitterin välityksellä, että Nokia N8:lle suunnattu päivitys vaatii ensin alleen Symbian Annan, joka tuo laaja-alaisempia uudistuksia. Nokia N8:n kamerapäivitys tuo kaksi olennaista parannusta puhelimen videokuvausominaisuuksiin. Ruudunpäivitystahtia nostetaan 25 kehyksestä 30 kehyksen sekuntivauhtiin ja videokuvaukseen tuodaan jatkuva automaattitarkennus. Käytännössä päivitys siis mahdollistaa sulavamman videokuvan ja ajantasalla pysyvän tarkennuksen.

Symbian Anna puolestaan tuo uusimmille Symbian-älypuhelimille muun muassa sulavamman käyttöliittymän, pystytason QWERTY-näppäimistön, uudet kuvakkeet, parannetun selaimen ja uudistuksia kalenteriin. Nokian ensimmäiset Anna-puhelimet, Nokia X7 ja Nokia E6, ovat parhaillaan saapumassa myyntiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (16)

Thor1993
Thor1993

1

Hyvä, että tukee vielä noita Symbian puhelimia kunnolla ennen WP:n tuloo. Toki tuki varmaa jatkuu jonkin aikaa sen jälkeenki.

Sais vaa pikkuhiljaa tulla toi Anna :/

Vastaa
jkij
jkij

3

Galaxy häviää laadussa edelleen...
Nokiassa parempi kuva vaikkei pikseleitä olekaaan yhtä paljon.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
S2 (vahvistamaton)

5

S2 saa gigantista kyllä alle 500. Nimim. molemmat omistanut, arvatkaa kumpi jäi..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
hukassa-ko-kö? (vahvistamaton)

6

Toivotaan että pitävät edelleen mahdollisuuden kuitenkin valita 25fps. Itseäni ei ainakaan houkuta pelleillä jenkkistandardien kanssa kun muu laitteisto pelaa suomalaiseen tapaan 25fps:nä..

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

7

Vähän tuntuu, että tää sama jäppinen kommentoi jokaiseen uutiseen tuosta omasta GS2:sta. Tiedetään, että pidät siitä puhelimesta.

Ja tosiaan, Sympparin Anna saisi tulla jo hiljalleen.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

8

@1

> Hyvä, että tukee vielä noita Symbian puhelimia kunnolla ennen WP:n tuloo.
> Toki tuki varmaa jatkuu jonkin aikaa sen jälkeenki.

Nokia kertoi vasta äskettäin, että Nokian tuki Symbianille jatkuu vähintään vuoteen 2016 asti. Eli Nokia tulee juölaisemaan sekä uusia päivityksiä Symbianille, että uusia Symbian-älypuhelimia, vielä pitlään. Elop nimenomaan sanoi, että tuki jatkuu VÄHINTÄÄN vuoteen 2016, joten tuki ei välttämättä lopu vielä sillonkaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Galaxy S2 omist. (vahvistamaton)

10

ArttuH5N1 @
Kuka se jäppinen sitten on,jos noin kaikki tietäväinen olet??. =)
"Luulo EI ole tiedon väärtti"!.

Vastaa
Tnoi
Tnoi

13

Ja nämä galaksi Jonnet(sponsored by pappa betalar™ OY ab) vois vetää ittensä vaikka narun jatkoks. Teille parhaat galaksit tulee lauantai aamuisin klo 9:00 tv2 kanavalta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Pappa pappa betalar (vahvistamaton)

14

Tnoi @
Seuraa vaan tarkasti,että miten Nokian kurssi laskee!. =)

Vastaa
Tnoi
Tnoi

15

@14

Eipä vois vähempää joku Nokian osakkeen arvo kiinnostaa. Ei ole minu eläminen siitä kiinni. Mut seuraile sä vaan niitä kursseja ihan rauhassa. =)

Vastaa
HIISI78
HIISI78

16

Mulle ei tule ikinä muuta puhelinta ku nokia ei ole ollu koskaan mitään ongelmia. Nykyään N8 käytössä toisin ku kavereiden applet saa kokoajan juosta huollossa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja