Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian mysteerilaite esitellään 21. kesäkuuta

29
Manu Pitkänen

Nokian mysteerilaite esitellään 21. kesäkuuta
Nokia järjestää 21. kesäkuuta Singaporessa tiedotustilaisuuden, jossa matkapuhelinjätti esittelee uuden "markkinat myllertävän" laitteen. Millainen laite on kyseessä? –Sitä ei kukaan vielä osaa sanoa varmasti.

Stephen Elop ja Kurt Bonnici voivat esitellä tabletin tai älypuhelimen, laitteen tyyppiä ei ole millään tavoin rajattu. Useat kuitenkin uskovat markkinamyllertäjän olevan Nokian ensimmäinen MeeGo-puhelin. Kyse voi yhtä hyvin olla myös uudesta Symbian-puhelimesta. Samalla ehkä valkenee, että mikä Nokia Ääni -blogissa mainittu ”Jessie’s Girl” oikein on.
Jotakin tavallisesta poikkeavaa on ehkä luvassa, sillä Nokia on pyytänyt Uuden-Seelannin ja Australian osaston toimitusjohtaja Chris Carria tulemaan paikalle vastaamaan yleisön esittämiin kysymyksiin, jotka liittyvät laitteen tuleviin markkinavaikutuksiin.

Yksi asia on kuitenkin varma. Nokian on pakko julkaista markkinamyllertäjä, muutenkin kuin PR-puheissa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (29)

mietaas
mietaas

1

TOIVOTTAVASTI valmis laite on videossa esitetyn näköinen! tällöin muotoilussa olisi kyllä menty pitkä askel eteenpäin.

nokian lippulaivamallien muotoiluun pettyneenä toivoisin jotakin uutta ja yksinkertaisen tyylikästä. jos kysymyksessä luuri niin näyttö vähintään 4.5". kapeat reunat ja alle 10 mm paksu. siinä konsepti menestykseen!

tällaista olen odottanut noin 5-vuotta nokialta. toivottavasti odotus palkitaan.

t. osakkeenomistaja

Vastaa
dali.meego (vahvistamaton)

3

Videon laitetta ei tulla myymään julkisesti, valitettavasti.

Myytävässä laitteessa ei tule olemaan fyysistä näppäimistöä, valitettavasti.

Syyskuussa se sitten nähdään...

Vastaa
akse
akse

6

@3 N950 olisi näppiksellä varustettu ja N9 on tää nk. lankku, muuten aika sama mutta ilman näppistä..?

Vastaa
MiiGou (vahvistamaton)

7

Jos laite on Meego,niin se onkin tämän vuoden ensimmäinen ja viimeinen joka voi hyvinkin mennä kaupaksi.Muita ei sitten olekaan tulossa vuoden-puolentoista vuoden sisällä!!.
Mutta,JOS laite on Symbian Anna,niin...!!. =(

Vastaa
pain83
pain83

8

Jopas jotain jos oikein näin niin kameran tiedoissa luki AF. Harmi vaan, että tulee oleen Nokian ainoa MeeGo luuri ellei sitä sitten rynnätä kauppoihin ostamaan.

Vastaa
jake se minäkin (vahvistamaton)

9

Harmattan-Meego tämän näköisenä veikatuilla spekseillä olis liian iso riski wp-markkinoinnille ja iFlopille. Joten tuskin tollasena tulee. (pelkkä arvaukseni kuitenkin vain, ilman tiedonjyvääkään) ...mutta kohta jalat ristissä toivoen odotan ;)

Vastaa
Varpomaa
Varpomaa

10

MeeGolta tuo näyttäisi... Mutta jos ei ole MeeGo niin en IKINÄ osta Nokiaa... Jos laittaa MeeGon niin menen heti ostamaan.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

11

Minusta tuo näyttää kuvakkeiltaan Symbianilta, mutta voihan se olla MeeGokin. Jännityksellä odotan, mitä tuleman pitää.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

13

@12 Jep, näin itsekin epäilen. Mutta pessimistinä tietysti pieni pelko on aina että sieltä tuleekin ulos symbiania. Mutta eiköhän tuo MeeGo kuitenkin ole.

Vastaa
Vihainenn (vahvistamaton)

14

Tuskin on Meego. Jos Nokia joskus saa sen luvatun yhden ainokaisen meegon markkinoille niin se tapahtuu aikaisintaan vuoden lopussa, siis vuoden 2012.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

15

Mitä väliä on sillä onko se Meego laite? Eihän kannata ostaa laitetta, joka on Nokiankin myöntämänä pelkkä testikappale, kuten oli N900:kin.

Minä haen puhelimelta sitä ekosysteemiä, jotta tiedän sille kehitettävän esimerkiksi sovelluksiakin tulevaisuudessa. Meegolle niitä ei tämänhetkisen tilanteen huomioonottaen ole paljoa tulossa, tosin tilanne voi muuttua jos muut valmistajat aikovat tuoda Meegoluureja. Tosin onko Nokian Meego yhteensopiva täysin normaalin Meegon kanssa? Käsittääkseni se eroaa jollakin tavalla julkisesta versiosta, mutta rikkooko erot yhteensopivuuden, sitä en tiedä.

Vastaa
jake se minäkin (vahvistamaton)

16

Pahaa pelkään minäkin. Ei Nokia hehkuttais "markkinat sekoittavasta laitteesta" jos se olisi joku marginaaliksi tuomittu tutkimuslaite.
...ettei vaan olis joku win-Floppi... jos kerran on samaan aikaan menossa - toki muualla - Nokian hajoittaja-klovnin puhekin, joka on nähtävissä muillekin...

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

17

Olisi todellinen Nokian pelastus mikäli esittelisivät nyt "jo" Windows luurin. On se kuinka oksettavaa tahansa:)..

Tosin pelkkä esittely ei riitä vaan se pitäisi tulla myös lähes heti myyntiin.

Minkään Meego/Symbian laitteen julkaisulla ei ole oikeasti mitään merkitystä oli kyseessä puhelin, tabletti tai pölyimuri..

Toivottavasti kyseessä on jokin aivan uusi laite, joka korvaa puhelimen, leivänpaahtimen, partakoneen, tietokoneen, tabletin, astianpesukoneen sekä aina niin tarpeellisen iskuporakoneen. Tällöin osake saattaisi hieman nousta ja usko yritykseen parantua.

Olen kuitenkin täysin varma, että mitään markkinoita mullistavaa, uutta, ihmeellistä eikä varsinkaan pitkällä juoksulla kannattavaa Nokialta ei ole tulossa lähivuosina, tuskin enää koskaan.

Todennäköinen mullistus olisi se, että Sieltä tulee N8-01 malli jossa on N8:iin verrattuna parempaa: 12.1 Mpix kamera, "Anna" jo tehtaalla pakattuna sekä vaalenpunaiset kuoret ja imukupilla toimiva autoteline GPS navigointiin (autolaturi lisähintaan ja Orangen kautta kaupanpäälle).

Tosikoille tiedoksi, etten ollut kuin 99% tosissani.

Vastaa
jake se minäkin (vahvistamaton)

20

joo kaiketi. niin ne on vähän antaneet ymmärtää nää lähenpänäkin olevat tietolähteet

Vastaa
jake se minäkin (vahvistamaton)

21

@18 toivottavasti ei ainakaan esittämäsi linkin kuvatuksien näköistä lankkua lykkää ulos - hyi!

Vastaa
jokinen66
jokinen66

23

Niinhän sitä N97:aakin mainostettiin "ihmiskunnan mullistava uutuus". Ei tainnu ihan olla. Itselläni tuo tulee lähinnä mieleen kun luin tuota "hypetystä" markkinamyllertäjästä..

Vastaa
Tnoi
Tnoi

25

No eiköhän Nokiallakin olla otettu jotain opiksi noilta N97 ajoilta. N8 ei itselläni ole tilttaillut tai juminut. Toimii kuin junan vessa.

Ja mainosmiesten puheet ovat aina mainosmiesten puheita. Hölmöhän se on joka ne pureksimatta nielee.. Omat aivot käyttöön, etsii tietoa ja käy vaikka kokeilemassa laitetta jossain ennen kuin ostaa sen.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

26

Nokialta meni uskottavuus pitkäksi aikaa tuon N97:n takia. Olen itsekin yksi uhri. Kävin myös kokeilemassa ennen ostoa ja hyväksyin silloin havaitsemani puutteet, mutta liika on aina liikaa. Silloin tein päätöksen, ettei enää Nokiaa. No ei pidä koskaan sanoa ei koskaan, mutta Microsoftin yhteistyö vimeisteli asian, eli katsotaan uudestaan, kun vaihtuvat Microsoftin alaisuudesta taas kehitykseen mukaan, mikäli ei konkka käy enne sitä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja