Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Symbian Annan julkaisuajankohta varmistui

7
Manu Pitkänen

Symbian Annan julkaisuajankohta varmistui
Jo keväällä julkistettu Symbian-käyttöjärjestelmän Anna-päivitys on antanut odottaa itseään. Ensimmäisten siihen perustuvien laitteiden toimitukset alkoivat hiljattain, mikä indikoi jo sitä että päivitys tulee saataville muillekin nokialaisille lähitulevaisuudessa.

Nokia N8 France -Facebook-ryhmässä eilen julkistetun tiedon mukaan Anna tulee ladattavaksi heinäkuun aikana. Päivitys tulee seuraaville malleille: Nokia N8, C7, C6-01 ja E7. N8 saa oman päivityksen, joka tuo mukanaan 30 FPS:n videokuvauksen ja jatkuvan automaattitarkennuksen.
Symbian Anna tuo mukaan uudet ikonit sekä lukuisia käyttöliittymäparannuksia. Verkkoselainta on parannettu reippaalla kädellä ja portrait-mallinen QWERTY-näppäimistökin pääsee vihdoin Symbianiin.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

No niin, vihdoinkin! Näyttäisi että Annassa on paljon parannettu, vaikka suurimmat muutokset taitavat olla kosmeettisia. Mutta hyvä, että nyt tiedetään, milloin se tulee ulos.

Vastaa
Jepajuudas (vahvistamaton)

4

@3

Myöhässähän se on, mutta miksi juuri Anna päivitys 3 vuotta myöhässä?

Vastaa
KIPPO76
KIPPO76

5

4@
No sillä että toi päivitys olisi pitänyt tulla jo 3 vuotta sitten,tai oikeestaan se PR 3.0 olis pitänyt tulla. Olisi symbianilla voinut olla jotain mahdollisuuksiakin,eikä Nokian osakkeet olisi romahtanut täysin (75% 3 vuodessa). Mut mulle tämä toimii vallan mainiosti,nyt onkin sit ostettu niitä osakkeita oikeen kunnolla :)

Vastaa
akse
akse

6

No tän ois ainaki pitäny olla jo viime keväällä :) Sit tilanne ois varmaan jotakuinki toisenlainen.

Vastaa
akse
akse

7

niijo ojos tää tai belle ois tullu 3 vuotta sitte ni nokialla saattais olla edellee se 60% markkinaosuutta älypuhelimissa :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja