Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalaiset joutuvat odottamaan Windows-nokioita muita kauemmin

7
Teemu Laitila

Suomalaiset joutuvat odottamaan Windows-nokioita muita kauemmin
Vaikka Nokia on perinteisesti tuonut uutuusmallinsa myyntiin Suomen markkinoille heti julkaisun jälkeen, niin tilanne tulee muuttumaan ensimmäisten Windows Phone -laitteiden osalta. Nokian Euroopan-toimintojen johtaja Victor Saejis paljasti Hollannissa pidetyssä matkapuhelinalan konferensissa, että ensimmäiset laitteet julkaistaan aluksi kuudessa maassa, mutta Suomi ei kuulu listalle.

Ensimmäisenä Windows-nokialaisiin pääsevät tutustumaan hollantilaiset, ranskalaiset, saksalaiset ja italialaiset. Suomi ei ole Nokian älypuhelinmyynnin kannalta tärkeimpiä markkina-alueita verrattuna esimerkiksi Hollantiin, jossa kaikista myydyistä puhelimista jo 80 prosenttia on älypuhelimia.
Nokian Saejis vahvisti aiemmin kerrotun tiedon, jonka mukaan ensimmäiset Windows Phone -laitteet saapuvat markkinoille tämän vuoden puolella. Saejis mainitsi jo käyttävänsä prototyyppilaitetta, mutta sitä ei tietenkään voitu vielä esitellä julkisesti.

Kommentit (7)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Ymmärrettävää monikansallisen firman kannalta, mutta persiistä suomalaisena. Eihän Nokiassa ole pitkään aikaan ollut paljoakaan suomalaista, mutta silti tämä on erittäin harmillinen uutinen.

Vastaa
Thor1993
Thor1993

2

@1 komppaan koko viestiä.
Pakko niitten on alkaa tekee tällasta ja vähentää Suomen suosimista, koska Suomi on todellisuudessa niin pieni osaa maailmaa..

Vastaa
Symbioosin takia (vahvistamaton)

3

Kehitys on ainakin täällä Suomessa hidastunut oleellisesti!!. :(

Vastaa
ep_
ep_

4

Toisaalta ymmärrän ettei Suomessa kannata aloittaa myyntiä heti kun Suomi on kuitenkin melko pieni osa Nokian markkinoita.
Mutta olisiko tuo nyt ollut niin suurensuuri satsaus aloittaa myynti myös Suomessa samaan aikaan?

Vastaa
jake se minäkin (vahvistamaton)

5

eipä tuosta haittaakaan ole. En ostaisi kuitenkaan vaikka jo eilen saisi ;)
Ei oo meinaan autossanikaan eikä pc:ssä winkkaria, niin miks muka kännyyn? EI - vinkkarit on vanhanaikaisia - vilkut korvas ne autoissakin jo kymmeniä vuosia sitten... ;)

Vastaa
fghgg (vahvistamaton)

6

Jos ja kun Suomi on pieni markkina alue, niin olisiko se ollut paljon pois muilta mailta, jos Nokia arvostaisi Suomalaisia juuriaan ja toisi laitetta tännekin?

Vastaa
Wintoy phone (Mokia) (vahvistamaton)

7

jake se minäkin
Totta!.Sen takia löytyykin valikoimaa Android-puhelimista. ;)
Wintoy vai Andoid?. =)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja