Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Myriadin ohjelmistolla Android-ekosysteemi kääntyy Nokia N9:lle

8
Manu Pitkänen

Myriadin ohjelmistolla Android-ekosysteemi kääntyy Nokia N9:lle
Nokia julkaisi tänään sujuvaliikkeisen N9-lippulaivansa. Puhelin on saanut pääosin positiivisen vastaanoton markkinoilta, mutta myös riitasointuja ja epäileviä tuomaita on löytynyt.

Nokia N9:ään liittyvät suurimmat huolet koskevat sen käyttämän MeeGo-käyttöjärjestelmän alkutekijöissä olevaa ohjelmistotarjontaa. Kapean valikoiman vuoksi kuluttajien on arveltu kiertävän nokialaisen kaukaa ja valitsevan taskuihinsa mieluummin Android-puhelimen tai iPhonen. Kehittäjien motivaatiota rakentaa MeeGolle sovelluksia on myös epäilty, koska Nokian Windows-puhelimet ovat jo nurkan takana odottamassa.

Edellä esitetyt huolet ovat tietysti perusteltuja, mutta ne saattavat osoittautua lopulta aiheettomiksi. Ainakin siihen on tarjolla mahdollisuus.

Viime helmikuussa Myriad-niminen ohjelmistotalo nimittäin esitteli kehittäjille tarkoitettua Alien Dalvik -työkalua, joka muuttaa kädenkäänteessä Androidille koodatun ohjelman jonkin toisen alustan kanssa yhteensopivaksi. MeeGo kuuluu tärkeimpiin tuettuihin käyttöjärjestelmiin. Parhaimmillaan Myriadin ohjelmisto voisi ratkaista N9:n ohjelmistopuutteet, tarjontaa Android-puolelta ainakin löytyy.Nokia N9:n kohtalon seuraaminen näyttäisi olevan enemmän kuin mielenkiintoista.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
He he! (vahvistamaton)

1

Tämä teksti kertoo aika paljon,että miten huolesuneita Microsoft on Nokiasta ja Nokia omasta tilanteesta Googlen Androidin menestyksen kohdalta!. =)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
He he! (vahvistamaton)

2

Viime helmikuussa Myriad-niminen ohjelmistotalo nimittäin esitteli kehittäjille tarkoitettua Alien Dalvik -työkalua,joka muuttaa kädenkäänteessä Androidille koodatun ohjelman jonkin toisen alustan kanssa yhteensopivaksi.MeeGo kuuluu tärkeimpiin tuettuihin käyttöjärjestelmiin.Parhaimmillaan Myriadin ohjelmisto voisi ratkaista N9:n ohjelmistopuutteet,tarjontaa Android-puolelta ainakin löytyy.

Vastaa
KIPPO76
KIPPO76

4

Miksi lainata uutista kommenteihin. Järki käteen. Todella raivostuttava tapa jollain ihmisillä. Jokainen kyllä osaa lukee sen artikkelin tosta ylhäältä.

Vastaa
Solonen
Solonen

5

Hyvä jos toimii, mutta näytti kyl lagittavan pirusti. Pysyttäydyn omassa desiressä kyllä vielä pitkään

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

6

4@
>Miksi lainata uutista kommenteihin. Järki käteen.

Jos kommentoi uutista, niin selkeäähän se on. suurempi ongelma on ne yksiriviset heitot joiden aiheen vain kirjoittaja tietää.


Mutta ei sitten uutista lainta, vaan todetaan että tainnut mennä vähän pieleen :-)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
test666@ (vahvistamaton)

7

Lainaus:

Miksi lainata uutista kommenteihin. Järki käteen. Todella raivostuttava tapa jollain ihmisillä. Jokainen kyllä osaa lukee sen artikkelin tosta ylhäältä.

Lopeta tuo marina. Todella raivostuttava tapa jollain ihmisillä.

Vastaa
Thor1993
Thor1993

8

Tää kuulostaa Meegon kannalta loistavalta.
MeeGo puhelimiahan on tulossa muiltakin merkeiltä, kun Nokialta.
Ei MeeGo tee kuolemaa ja sen kehitystä ole lopetettu vaikka Nokia näin yrittää mainostaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja