Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia ei paljasta N9:n myynnin aloituspäivää

3
Teemu Laitila

Nokia ei paljasta N9:n myynnin aloituspäivää
Nokian tiedotustilaisuudessa N9:n ominaisuuksia on käyty läpi kattavasti käyttöliittymän ja ulkokuoren osalta, mutta Nokia ei suostu kertomaan tässä vaiheessa, koska ensimmäiset puhelimet saadaan kauppojen hyllyille. Nokian mukaan maakohtaiset julkaisuaikataulut ja sekä hinta tullaan paljastamaan myöhemmin.

Nokia on myös hyvin salaperäinen tulevien MeeGo-suunnitelmien suhteen. Nokian mukaan tällä hetkellä N9 on MeeGo-tiimin tärkein projekti. "It´s all about N9 at the moment".


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

KIPPO76
KIPPO76

1

Ei paljasta myynnin aloitus päivää. Mitä hel..... ne dorkat oikeen siä nokialla ajattelee,aivan käsittämättömän urpoja päätöksiä. Siis nyt olisi pitänyt ilmanmuuta ilmoittaa hinta ja päivä koska kaupoissa enintään 1kk.

Vastaa
Thor1993
Thor1993

2

Tuskin siinä koin kauaa menee, mutta Nokian tuntien ei se ihan hetikään oo tulossa.
Parempi ehkä, ettei ne ilmota tarkkaa aikaa, koska niitten kanssa yleensä on käyny niin, että niitä on siirretty 3 kertaa ja kaikki ollu vihasia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja