Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia N9:ssä polykarbonaattikuori (päivitetty: video)

2
Manu Pitkänen

Nokia N9:ssä polykarbonaattikuori (päivitetty: video)
Nokia on aikaisin tänä aamuna esitellyt Singaporen Nokia Connection 2011 -tapahtumassa uutta N9-lippulaivaansa. Lankku-koodinimellä kulkenut Harmattan-pohjainen puhelin on sama, jonka pressikuvat ja osa teknisistä tiedoista vuotivat eilen illalla verkkoon.

Marko Ahtisaaren esittelemän N9:n ensimmäiseksi esitelty ominaisuus oli Swipe, joka on ruudun reunalta keskelle kohdistuva kosketusele. Tämä ele vie käyttäjän aina kotinäkymään, joten N9:ssä ei tarvita erillistä kotinäppäintä. Puhelimen kuori on valmistettu polykarbonaatista, joka on on alumiinia parempi materiaali antennin ja puhelinyhteyksien kannalta.
Alla video Nokian uuden Swipe-eleen toiminnasta:

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Bluejack
Bluejack

2

Lainaus:

Thor1993
Onkos tää polykarbonaatti sit kuinka iskukestävää alumiiniin verrattuna?

Polykarbonaatti (PC) on erittäin luja, jäykkä ja iskunkestävä materiaali. Sitä käytetään mm. turvalaseina työkoneissa ja työpaikoilla sekä murtosuojalasituksissa. PC toimii myös erinomaisena sähköneristäjänä, esimerkiksi suojakotelona.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja