Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta kolme uutta C-sarjalaista

10
Manu Pitkänen

Nokialta kolme uutta C-sarjalaista
Matkapuhelinvalmistaja Nokia julkaisi tänä aamuna N9-älypuhelimen ohella kolme uutta C-sarjan puhelinta. Nokian portfolion uudet edulliset peruspuhelimet ovat C2-02, C2-03 ja C2-06.

Kolmikko on niin ulkoisesti kuin sisäisestikin aivan kuin toistensa klooneja. C2-02:ssa vain on tuki yhdelle SIM-korttille, kun kahdessa voidaan käyttää kahta SIM-korttia. Sekä C2-03:ssa että C2-06:ssa SIM-kortin vaihto onnistuu muutamassa sekunnissa ilman puhelimen boottausta Easy Swapin ansiosta. Puhelimissa on 320x240-resoluution kosketusnäyttö. Nokian lehdistötiedotteesta ei ilmene mikä varsinaisesti erottaa 03:n ja 06:n toisistaan.

Kaikki kolme perustuvat Nokian Series 40 -alustaan. Puhelimissa on uusi web-selain, jonka sisältämän pakkausominaisuuden ansiosta surffauksen pitäisi sujua aiempaa nopeammin. Puhelimille tuodaan myös Nokia Maps on Series 40 -kartasto, minkä avulla navigointi ja ympäristön tarkkailu onnistuu offline-tilassa – ilman huolta roaming-kuluista.Yhtäläisyyksistä huolimatta C2-06 on muita malleja kalliimpi. Sen suositushinnaksi on asetettu 80 euroa, kun C2-02 ja C2-03 tulevat myyntiin 75 euron hintalapulla. Puhelimet tulevat myyntiin heinä-syyskuussa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

Anonyymi käyttäjä
Puhelinapina (vahvistamaton)

1

Erittäin kätevä puhelin omassa hintaluokassaan. Selain toimii erittäin näppärästi tuossa luurissa.

Vastaa
Zarok
Zarok

3

Thor1993: Koska siksi, että heillä oli rahaa kehittää ja sen sijaan että olisivat kehittäneet jotain mullistavaa, niin päättivät tehdä samalaisia puhelimia eri nimillä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

4

2@
>Miks tehä 3 noin identtistä mallia :/

Tarkoitettu eri markkinoille, eroteltu nyt noin.

Vastaa
ep_
ep_

7

Kilpailee varmasti ominaisuuksiensa puolesta halvemmassa hintaluokassa hyvin. Hyvin ominaisuuksia pienellä hinnalla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ekk1959 (vahvistamaton)

8

Hmm... näppärä puhelin C2-2 vai miten toi koodi menee... Joitakin ongelmia on: kalenteri jumiutuu ihmeellisesti, ja nokian selain ei välttämättä ole kaikkein näppärin. Mut näppis ja kosketusnäytt noin halvaksi puhelimeksi ihmeen toimiva yhdistelmä. Toivottavasti tulee päivityksiä

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja