Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkistaa ensimmäisen Windows Phone -puhelimen lokakuun lopulla

7
Manu Pitkänen

Nokia julkistaa ensimmäisen Windows Phone -puhelimen lokakuun lopulla
Nokia järjestää Lontoossa 26.–27. lokakuuta Nokia World -tapahtuman, jossa yritys on perinteisesti esitellyt uusia puhelinmalleja. Ottaen huomioon Stephen Elopin aiemmat puheet, niin mitä suurimmalla todennäköisyydellä yhtiö esittelee tuolloin ensimmäisen Windows Phone -puhelimensa.

Lisävahvistuksen tälle väitteelle antaa Windows Phone Mangon syksylle ajoitettu julkaisut. Aiemmat huhut ovat myös ajoittaneet WP-Nokioiden julkaisun Q4:n alkupuolelle. Kaikki merkit näyttäisivät viittaavan Windows-nokialaisten osalta lokakuun loppuun. N9 julkistettiin vain neljä kuukautta ennen ensimmäisiä WP-malleja.

Vaikka julkistus onkin syksyllä, niin myyntiin puhelimet eivät välttämättä tule silloin. Elop on kuitenkin todennut, ettei Windows-puhelimia esiteltäisi ennen kuin ne ovat valmiita. Tämä viittaisi siihen, että puhelimet löytyisivät kaupoista pian lokakuun jälkeen. Nokian tiedetään kehittävän useampaa puhelinta Microsoftin kanssa, joten Nokia Worldissä voidaan nähdä useampikin Mango-kännykkä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

KIPPO76
KIPPO76

1

Näyttäs noissakin olevan toi näyttö samanlainen kun N9 2,5D. Eli onkohan WP luureissakin käytössä sama swipe juttu. Toivottavasti olis,on se kyl aikas magee ja näyttää toimivalta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
wintousa (vahvistamaton)

2

@ 1

Näyttö näittäisi minusta vain pyöristetyiltä reunoista, ei välttämättä kaarevalta kuten N9:n näyttö. En usko että swipe ominaisuutta tulee Nokian windows puhelimeen, koska windowsissa käytetään enemmän sivuttaista hipaisuliikettä. Tässä on vaarana vahingossa kotinäytölle meneminen.

En usko, että Suomen markkinoille tulee Nokian windows puhelimia myyntiin ennen vuotta 2012. Nehän tulee ensin kuuteen maahan joihin Suomi ei kuulu. Tämä taas herättää kysymyksen, korjaako Elop sittenkään Nokian tapaa julkaista laitteensa liian aikaisin ennen kuin tulevat myyntiin...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Sillattiis (vahvistamaton)

4

Eikös se ole jo ilmoitettu, että tulevat WP puhelimet eivät näytä tältä. Nämä kuvat on jotain hätäisiä photoshoppauksia mitkä pistettiin ulos sen jälkeen kun huomattiin, että strategiamuutoksen kommunikointi meni täysin reisille.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

5

Windows Phone ei kiinnosta vaikka tulisi huomenna saataville. En osta suljetun koodin puhelinkäyttistä huonomaineiselta firmalta. Markkinoiden kannalta olisi hyvä jos MeeGosta tulisi menestys ja WP floppaisi täysin. Microsoftille tuskin kukaan toivoo menestystä! Reilut 20 vuotta PC diktatuuria riittää ja emme kaipaa samanlaista politiikkaa myös mobiilipuolelle.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

6

Minusta typerää julkistaa tuo N9, sanoa sen olevan "lajinsa viimeinen" ja hetken päästä paukauttaa uusia puhelimia ilmoille. Ihmettelen suuresti, jos tuosta N9:stä tulee myyntimenestys. Mutta ei sinänsä, WP-puhelimet vaikuttavat oikein hyviltä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja