Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia: Työpaikkojen vähennystarve edelleen 1400

2
Manu Pitkänen

Nokia: Työpaikkojen vähennystarve edelleen 1400
Nokia on tänään ilmoittanut saaneensa huhtikuun lopulla alkaneita yt-neuvotteluja päätökseen. Lehdistötiedotteen mukaan Suomen työpaikkojen vähennystarve on yhteensä 1400, mikä on linjassa Nokian aiemmin ilmoittaman arvion kanssa.

Matkapuhelinjätti ei osaa vielä sanoa millä tavoin työpaikkavähennykset vaikuttavat paikkakuntakohtaisesti, koska osassa Nokian organisaatioissa neuvottelut vielä jatkuvat. Nokia pyrkii ilmoittamaan vähennyksistä yt-neuvotteluiden piiriin kuuluville työntekijöille heinäkuun alkuun mennessä.

Tässä vaiheessa emme voi kommentoida paikkakuntakohtaisia vaikutuksia Suomessa, sillä prosessi on vielä monilta osin kesken. Meillä on Nokiassa useita tiimejä, joissa tarvitaan lisää ihmisiä, ja näiden resurssointi on vielä meneillään.
Ville Valtonen, Nokian Suomen henkilöstöjohtaja


Vähennykset toteutetaan vuoden 2012 loppuun mennessä. Jokaisella on mahdollisuus pysyä palkkalistoilla vielä vuoden 2011 loppuun, vaikka työt loppuisivatkin ennen sitä. Nokia ilmoitti aiemmin tänään, että se on allekirjoittanut sopimuksen Accenturen kanssa Symbian-kehityksen ulkoistamisesta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Ranvier
Ranvier

2

@1 Eikä muuten tullu se varsinainen meego valmiiksi. Se on vielä pahasti kesken. N9:ssä puksuttava harmattan on periaatteessa maemo 6. Eli siis vanha maemo mihin on liimattu meegon ominaisuuksia päälle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja