Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Operaattori: Nokia N9 tulee myyntiin syyskuussa

12
Manu Pitkänen

Operaattori: Nokia N9 tulee myyntiin syyskuussa
Ruotsalaisen teleoperaattori 3:n mukaan he saavat Nokia N9 -lankun valikoimiinsa 23. syyskuuta. Nokian ensimmäinen ja viimeinen MeeGo-kännykkä esiteltiin tämän viikon tiistaina. Operaattori ei valitettavasti valota puhelimen hintatietoja tiedotteessa.

Päivämäärä koskee tietysti vain Ruotsia, mutta Nokian voisi kuvitella julkaisevan puhelimen myös muualla samoihin aikoihin. Operaattorin tietojen perusteella N9 ehtii olemaan markkinoilla noin kuukauden ajan kunnes Nokia pitää Nokia World -tapahtuman. Nokia Worldissä matkapuhelinjätin odotetaan esittelevän ensimmäiset Windows Phone -älypuhelimet.

Lue Nokia N9:n ominaisuuksista ja toimittajamme käyttökokemukset kattavasta artikkelistamme.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

Jonahan
Jonahan

2

Erittäin hyvä kysymys, mutta niin puhelinvalmistajat, Applea lukuunottamatta, toimivat. Puhelimet julkistetaan monta kuukautta ennen markkinoille tuloa. Elop on tosin lupaillut homman muuttuvan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Drebin007 (vahvistamaton)

4

@3
Kylläpä oli taas suomalaisella esittelijällä aksentti. Mielenkiintoista jos ensimmäinen WP-puhelin on designiltään lähes identtinen N9:n kanssa.
Ja nuo "älkää kuvatko"-kommentit, ei kai Elop ole noin sinisilmäinen.

Vastaa
KIPPO76
KIPPO76

5

Aivan liian myöhään.Puhelimen olisi pitänyt tulla myyntiin 2-4vk:n kuluttua julkaisusta,eihän tämmösessä ole mitään järkeä että annetaan kuluttajien odotella.Itse olisin halunnut innolla kyseisen luurin,mutta en todellakaan odota montaa kk vaan tänään tilasin SG2.Tuskin monet muutkaan jaksaa odottaa jos puhelimen hankinta on ajankohtainen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Juupale (vahvistamaton)

7

@4 eiköhän tuo ollut läpällä kommentoitu, eli täysin harkittu vuoto.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

8

Jos tieto pitää paikkaansa niin saa sitten tapella iPhonen kanssa suosiosta, kyllähän toi luuri olisi pitänyt saada NYT myyntiin, kun ei markkinoilla ole mitään isoa hypepuhelinta tällä hetkellä, olisi saanut kaiken huomion no galaxy s2 toki kova kilpailija, mutta ei siitäkään nyt enää niin paljoa uutisoida.

Syyskuussa asiat onkin ihan toisin.

Vastaa
maxis
maxis

12

kyllä on tiukassa uudet puhelinmallit. N9 vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, kun siinä ei ole kura-Symbiania.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja