Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia-pomo kertoi Nokia N9:n hintatiedot

11
Manu Pitkänen

Nokia-pomo kertoi Nokia N9:n hintatiedot
Nokian myynti- ja markkinointijohtaja Colin Giles on kertonut viime viikolla esitellyn Nokia N9 -älypuhelimen hintatiedot. Giles kertoi tiedot malesialaisille toimittajille pidetyssä tiedotustilaisuudessa.

Nokia N9:n 16 GB:n malli tulee myyntiin 660 dollarin ja 64 GB:n malli 749 dollarin suositushinnalla. Euromääräiset hinnat nykyisellä kurssilla olisivat näin ollen 465 ja 530. Luvut ovat linjassa New York Timesin uutisoimien tietojen kanssa. Lehden uutisoimat hinnat ovat vain viitisen euroa korkeammat. Giles kuitenkin huomautti, että suositushinnat voivat vielä muuttua.
N9:n julkaisupäivää ei olla vielä vahvistettu. Ruotsalaisen teleoperaattori 3:n mukaan he aloittavat puhelimen myynnin 23. syyskuuta.

Kommentit (11)

Keijomus (vahvistamaton)

1

Taalahinnat kyllä järjestään muuntuvat euroiksi 1:1 -suhteella, välillä suhde voi olla euromaksajien osalta heikompikin kun otetaan meidän rajummat arvonlisäverot huomioon.

Vastaa
OILgame
OILgame

2

On kyllä naurettavat hinnat omap3-puhelimeen vuonna 2011 vaikka muunnettaisiin dollarit euroiksi oikealla kurssilla. Puhumattakaan, kun ne useimmiten todellisuudessa muunnetaan 1:1 kursilla :/

Vastaa
Ergopad
Ergopad

3

@2. Eikö samaa voisi puhua Applen kamera kennoista? Ja vaikka N8:n komponentit maksoivat saman verran kuin iPhone 4:n, ja silti kukaan ei pidä puhelinta kalliina....

Vastaa
akse
akse

5

@2 naurettavat? lähinnä tässä on applen hinnat yleensä naurattanu. applehan on nimenomaan se joka myy aina vanhaa rautaa kovalla kattella.

Tosin iPhone4 oli sentään ajantasalla ruudun ja prossun kanssa kun julkaisivat.

N9ssä sen verran ihailtava ja himoittu toi käyttöliittymä ja näyttö ja yleensäkki koko paketti, että ihan helposti voi pitää tota hintaa.

Lisäksi Nokian omat hinnat ovat aina sen 50e enemmän ku muualla + hinnat yleensä putoo muutaman kuukauden kuluttua ainakin sen 50e.

Euro dollari on yleensä 1:1 koska dollari hinnat lähes aina ilmoitetaan ilman veroja.

Vastaa
Raattis
Raattis

6

Kilpailijoiden hinnoista viis, tuolla hinnalla ei kuolevasta alustasta tule myyntihittiä. 500€ ja $550 olisivat voineet haalia yllättävää suosiota, mutta $660 hintaista puhelinta ei osta hetken mielijohteesta.

N9:n rauta ei ole tuon arvoinen, enkä pidä hyvänä ideana yrittää kerralla rahastaa käyttöjärjestelmän kehityskuluja takaisin. Siinä jää pian nollille.

Vastaa
ep_
ep_

8

Äkkiä tuntuu kalliilta mutta kun vertaa hintaa iPhoneen niin ei enää tunnu niin pahalle.

Paitsi oliko nuo hinnat ennen veroja?

Vastaa
djtob
djtob

9

Raattis ja muut ovat näköjään trollailleet kaikki palstat täyteen.

Raudalla ei ole väliä, jos se MeeGo pyörii hyvin kuten pyöriikin ja akkuakin varmaan kestää huomattavasti pitempään kuin kilpailijoilla ja kivahan kuumalla kännykällä on taskussa paistaa omia muniaan.

Vastaa
Aapelinen
Aapelinen

11

Mitä väliä jollain raudalla? Aina samaa jauhamista... mulle on ainakin aivan sama mitä siellä sisällä on, tärkeintä on miten se toimii. Parempi vaan niin akkukin kestää pitempään jos on saatu pyörimään moitteetta tuolla raudalla.

Vai ärsyttääkö porukkaa se että Nokian ei tartte kevyennästä raudasta maksaa niin paljon kuin uudesta? Ei tule olemaan helppo elämä teillä, katelkaapa vähän ympärillenne että mikä maksaa mitäkin ja mistä hinta koostuu...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja