Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkaisi uuden puhelimen ja Symbian-päivityksen

6
Manu Pitkänen

Nokia julkaisi uuden puhelimen ja Symbian-päivityksen
Matkapuhelinvalmistaja Nokia on tänään kaikessa hiljaisuudessa julkaissut uuden C5 5MP -nimeä kantavan puhelimen. Kuten nimestä voi päätellä, niin kyse on olennaisilta osin samasta vanhasta Nokia C5:stä, mutta vain viiden megapikselin kameralla varustettuna (viime vuonna julkaistussa C5:ssä on kolmen megapikselin kamera).

Nokia C5 5MP:ssä on paremman kameran lisäksi enemmän tallennustilaa (270 MB) ja tuplasti enemmän keskusmuistia (256 MB) kuin C5:ssä.


Tuotejulkaisun lisäksi Nokia aikoo tuoda Symbian 3.2- ja 5.0-puhelimille ohjelmistopäivityksen. Nokia kertoi asiasta Conversations-blogissaan. Päivityksen tärkeintä antia on uusi verkkoselain (v7.3), joka on sama kuin Symbian Annassakin. Lisäksi Ovi Mapsia päivitetään niin, että Symbian 3.2 -laitteet saavat sisätilapaikannuksen (Wi-Fi) ja Symbian 5.0 -puhelimiin tulee vuorostaan tiedot julkisen liikenteen väylistä ja check-in-palvelu some-sovelluksia varten.


Ohjelmistopäivitys koskee seuraavia puhelimia ja tulee saataville lähiviikkoina:

Symbian 3.2
Symbian 5.0
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

manni
manni

2

Nokia 5800:n erittäin tyytyväisenä omistajana on kiva huomata, ettei tuki ole vieläkään loppunut. Navigointiohjelma on päivittynyt tällekin ja kohta saadaan uusi selainkin.

Vastaa
Aruzo
Aruzo

3

Katos perhana, Meinasin juuri alkaa tuota omaa 5800:a vaihtamaan pois, täytynee vielä ainakin hetki sitten pidellä ja tsekata uuden päivityksen parannukset!
Hienoa kyllä että Nokia jaksaa vielä vanhoja puhelimiaankin päivitellä silloin tällöin.

Vastaa
manni
manni

4

Toveri Aruzo, jos käytät paljon nettiselainta 5800:ssa, olen huomannut Opera Minin erinomaiseksi. Käyttöliittymä toimii hyvin kosketusnäytöllä ja avaa useita sivuja samanaikaisesti ongelmitta. Puhelimen selaimen kanssa vaikka sivulle www.operamini.com niin saa haettua.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja