Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia N9:lle tiedossa muutamia ohjelmistopäivityksiä

11
Manu Pitkänen

Nokia N9:lle tiedossa muutamia ohjelmistopäivityksiä
Nokian tuotemallistosta vastaava johtaja Klas Ström kertoi tiistaina julkaistussa twitter-viestissä, että Nokia N9:n tuki tulee jatkumaan vielä useiden vuosien ajan ja MeeGolle on tarkoitus tuoda tuona aikana muutamia ohjelmistopäivityksiä.

Tieto tuesta ei ole mitenkään mullistava, mutta varmistus siitä rauhoittanee N9:n tulevaisuudesta huolissaan olleita kuluttajia. Julkisuudessa muodostunut kuva MeeGon tulevaisuudesta on ollut lohduttoman tuntuinen, sillä N9 on Nokian ensimmäinen ja viimeinen MeeGo-puhelin. Lisäksi panostukset ovat tuntuneet olevan täysin Windows Phonessa, jonka menestyksestä Stephen Elop on ollut täysin vakuuttunut.
Nokia N9:n julkaisupäivää ei vielä tiedetä, mutta ruotsalaisen teleoperaattorin vuotamien tietojen mukaan se ilmestyy Ruotsissa 23. syyskuuta.

Kommentit (11)

GversusE (vahvistamaton)

1

"Nokia N9:n julkaisupäivää ei vielä tiedetä, mutta ruotsalaisen teleoperaattorin vuotamien tietojen mukaan se ilmestyy Ruotsissa 23. syyskuuta."
No sehän on jo julkaistu Nokiankin sivuilla, milloin se tulee myyntiin onkin toinen juttu.

Vastaa
Kattimo (vahvistamaton)

2

Kovin suuria myyntimääriä ei tarvi odottaa tälle N900 II versiolle. Sekin sai muistaakseni parit päivitykset ja sinne unohdettiin koko 500e muovilelu.

Vastaa
Ralle_ (vahvistamaton)

3

Tuskin maltan odottaa Flopin ilmettä ja mahdollista lausuntoa, kun WP ei mene kaupaksi hyvin ensi vuonna :D

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

4

1@
> No sehän on jo julkaistu Nokiankin sivuilla, milloin se tulee
> myyntiin onkin toinen juttu.


Laite on julkistettu, eli esitelty julkisesti, Julkaisusta/yleisesti saatavilla tulosta/myyntiintulosta Nokian sivuilla ei taideta vielä puhua mitään tarkkaa.

Vastaa
keke! (vahvistamaton)

9

Hei Manu, voisitko kaivaa lähteen tuolle väittelle, että N9 olisi ensimmäinen ja viimeinen Nokian Meegolaite? Itse en ole mistään bongannut minkään nokian edustanajan SUORAA lausuntoa asiasta. Pelkkiä tulkintoja rivien välistä.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

10

Jaksaisivat sitten kanssa päivitellä, kun nyt lupailevat! Omaan N97 Miniin tosin on päivitys luvattukin. Itse ihmettelen tätä suuresti, kuitenkin sen verta vanha luuri on kyseessä. Mutta erittäin hienoa!

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

11

@2
Kyllähän N900:lle on useampiakin päivityksiä tullut.
Ja hyvin on toiminut ja toimii edelleen ko. laite!

Täyttää ainakin meikäläisen tarpeet. Ihan sama päivittyykö se enää koskaan tai tuleeko sille 1 vai kaks miljoonaa uutta softaa viikossa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja