Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia N9 tulossa sittenkin useampaan maahan

21
Manu Pitkänen

Nokia N9 tulossa sittenkin useampaan maahan
Nokia julkaisi kuun vaihteessa verkkosivuillaan lomakkeen, jonka avulla saa tilattua sähköpostiin N9:n maakohtaiset julkaisupäivät kun H-hetki on lähempänä. Luettelosta löytyvien maiden vähyys aiheutti paljon ihmetystä, etenkin kun kaikkein tärkeimmät markkina-alueet uupuivat.

Luettelon ulkopuolisista maista ainakin Intiassa ja Brasiliassa Nokia N9 näyttäisi tulevan myyntiin. Intialaisen My Next Nokia -sivun lähdekoodista on nimittäin löytynyt maininta Nokia N9:stä ja Nokian Brasilian sivuilla puhelin löytyy tuotevalikoimasta.

Euroopan tärkeimpien markkina-alueiden osalta N9:n julkaisu on edelleen kysymysmerkki, mutta asiasta tulee varmasti selvyys kunhan julkaisupäivä lähestyy. Spekulaatioiden mukaan Nokia jättäisi N9:n kokonaan julkaisematta muiden muassa Yhdysvalloissa, Saksassa, Ranskassa ja Britanniassa. Sen sijaan matkapuhelinjätti toisi näille markkina-alueille suoraan Sea Rayn, joka on yhtiön ensimmäinen Windows Phone -puhelin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (21)

Bodomed
Bodomed

1

Noh musta ihan järkevä taktiikka. Ehkäpä nokia laskelmoi tällä voiton ja tuoton. Olettaa että ihmiset ostaa Sea Rayn kun ei ole muuta saatavilla. :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iphooni (vahvistamaton)

2

Elop pelaa vaan mikrosoftin pussiin. Pelkää että N9:stä voisi tulla jopa hitti jenkeissä. Olisi varsin noloa jos N9 myisi enemmän kuin sea ray ja tähän on n9:llä täysi mahdollisuus. n9 on nokian loistavin puhelin moneen aikaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
VIHDOINKIN... (vahvistamaton)

5

iphooni,tuo on kyllä totta!.Pitää paikkansa. :)

Vastaa
pain83
pain83

7

@6 Mitäs ihmettelemistä siinä on Elop koittaa vaan varmistaa, että mikään ei kilaa Microsoftin WP7 edelle. Täysin tarkoituksellista myynnin sabotointia olleet kaikki hänen puheet. On kyllä kumma miten johtokunta antaa sen vieläkin istua TJ:n palilla. Täytyy olla todella hyvät M$ voitelurahat kyseessä...

Vastaa
foliomanne
foliomanne

8

tai sitten floppi onkin fiksu, eikä anna nokia munata itseään tärkeimmillä markkina-alueilla. ajatelkaa jos n9 olisi edes 2% niin pommi, kuin n8. olisi nokialla lopullisesti maine mennyt. parempi vaan, että julkaise enää yhtään mitään, mitä on itse kehitellyt (softa). toivon, että ei mene pilaamaan wp7:aa omilla "hianouksilla"

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

9

@7 Sitä ihmettelemistä, että puhelin, joka on saanut melko hyvän vastaanoton (vrt. Nokian muihin julkaisuihin lähiaikoina), pääsee vain rajalliseen julkaisuun. Taitaa tuo luotto ikkunapuhelinseiskaan olla sitten niin vahvaa... Jos tuo "ei kahta ykköstykkiä samoilla markkinoilla"-syytä käytetään.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

10

9@
>pääsee vain rajalliseen julkaisuun.

EIköhän nuo rajalliset myyntialueeut ole ihan uutisoijien keksimiä, Nokia ei kai ole julkkaissut listaa.

Vastaa
pain83
pain83

11

@9 Niin siis ei siinä ole mitään ihmettelemistä, kun ajattelee mihin Nokiaa ollaan viemässä (hinnalla millä hyvänsä Microsoftin syliin). Se on siis ihan Microsoftin (Elopin) osalta suunnitelmallista Nokian omien käyttisten mollaamista/alasajoa. Johan Elop sanoi HS:lle, että tuo on Nokia viimeinen MeeGo puhelin.

Onhan tuo käyttis paaljon parempi kuin WP7 ja todellakin saanut lämpimän vastaanoton. Ainoa mistä tuota on hakuttu on juuri se, että Nokia ei ole tarpeeksi sitoutunut tähän puhelimeen (kiitos Elopin).

On ollut hupaisaa seurata myös sivusta, kuinka apeana porukka on ollut N9 julkaisun jälkeen, kun Elop meni esitteleen WP7 paskaa.

Vastaa
pain83
pain83

13

Hmm joo ompa todella outoa, kun TS, Digi Today, Kaleva, Iltalehti, Ilta-Sanomat, Aamulehti jne. Viitaavat Hesarin haastatteluun jossa Elop on sanonut N9 jäävän viimeiseksi MeeGo puhelimeksi, mutta yksikään artikkeli ei linkkaa lähteeseen saati löydy Hesarin sivuilta. Liekö ollut sitten paperipainoksessa kokonaisuudessaan tuo haastattelu.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pv (vahvistamaton)

15

@13
Puhelinvertailuhan tiedettävästi hakee lööpinsä roskasivuilta, kuten Engadget ja Slashgear

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

16

13@
>Liekö ollut sitten paperipainoksessa kokonaisuudessaan tuo
>haastattelu.

Painetussa oli haastattelu, eikä siinäkään, Elop tai toimittaja sanonut noin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja