Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft esitteli tulevia Windows Phone Mango -puhelimia

13
Manu Pitkänen

Microsoft esitteli tulevia Windows Phone Mango -puhelimia
Microsoftin OEM-osaton johtaja Steve Guggenheimer on esitellyt hiljattain pidetyssä Worldwide Partner Conference -tapahtumassa ensi syksynä julkaistavia Windows Phone Mango -puhelimia. Näytillä oli tuotteita ZTE:lta, Fujitsulta, Acerilta ja Samsungilta.

WinRumorsin julkaisemassa videossa Guggenheimer käy puhelimet nopeasti läpi. Hän ei jää esittelemään turhan tarkasti puhelinten teknisiä ominaisuuksia. Videon perusteella Acerin puhelin saattaa olla jo aiemmin nähty Acer W4.

Kaikkien huomio on kiinnittynyt viimeksi esiteltyyn Samsungiin, jonka on huhuttu olevan SGH-i937 eli WP Mangolla terästetty Galaxy S II. Tarkkaavaisimmat huomasivat Samsungin puhelimen etupuolen kameran, mikä antaa vahvistuksen Mangon videopuhelutuelle. Aiemmissa Windows Phone -puhelimissa videopuheluita ei ole voinut soittaa.Päivitys. Microsoftin pyynnöstä video poistettiin YouTubesta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (13)

Anonyymi käyttäjä
treytreye (vahvistamaton)

2

Eikös tuo Mango pitänyt olla Windows phone 7.1 eikä 7.5

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jake se minäkin (vahvistamaton)

3

Tähän ei Nokian olis syytä ripustautua, niin kuin moni on useasti todennut. Ripustautumista on odotettavissa kohtalokkaat seuraukset...

Ballmer tunnusti: Windows Phone 7 ei ole menestynyt

Steve Ballmer tunnusti asioiden tilan, kun hän avasi Microsoftin kumppaneilleen järjestämän konferenssin Los Angelesissa maanantaina.

Vastaa
Quiote
Quiote

4

Itselläni on kyllä täysi luotto WP 7 suhteen. Symbianin ja muiden "omien" järjestelmien suorana jatkumona tuotettu Android ja iOS on vanhan näköinen, suorastaan kömpelö. Microsoft on saanut mielestäni tuotettua erittäin hyvän käyttöjärjestelmän joka on suoraan erillainen - hyvä niin. Odotan innolla Nokian ensimmäisiä Windows-puhelimia :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

5

@3

"Ballmer tunnusti: Windows Phone 7 ei ole menestynyt"

Niin? Se EI ole sama asia kuin se, että olisi sanonut tuon muodossa "Windows Phone 7 ei TULE menestymään" Itse ainakin uskon täysin WP:n menestykseen tulevaisuudessa.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

6

SGS2 WP7:lla? Kuulostaa jo melko hyvältä. Herättää jonkin näköistä mielenkiintoa, vaikka WP7 onkin toistaiseksi turhan rajoittunut omaan makuun.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SGS2 by Android (vahvistamaton)

7

Totta,mutta SGS2 saisi tulla kahtena versiona,toisessa Android ja toisessa WP Mango!!!.

Vastaa
Feynman7
Feynman7

9

@SGS2 by Android

Joko missaan jotain tuossa kommentissasi tai sitten et ole ihan kartalla. Kyllähän SGS2:n saa Androidilla kun kävelee vain kauppaan ja ostaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SGS2 by Android (vahvistamaton)

10

Kirjoita kommenttisiTotta,mutta tarkoitin myöhemmin myös. :)

Vastaa
Feynman7
Feynman7

11

Jepjep, ymmärrän. Eiköhän ne sitä Androidilla myy jatkossakin, menee niin hyvin kaupaksi. WP:llä saa varmasti vielä kasvatettua ostajakuntaa entisestään.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Bada,Android,... (vahvistamaton)

12

Ei kannata unohtaa,että Samsungilla on suurempi käyttöjärjestelmä valikoima omissa malleissaan,kuin mitä esim.Nokialla on nyt ja todennäköisesti jatkossakin!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jake se minäkin (vahvistamaton)

13

OT:
Guggenheimer onkin täysin tuntematon mulle, mutt Guggenheimin museot on upeita, jopa ne rakennuksetkin - paitsi Venetsiassa oleva heidän kotinaan toimiva tai toiminut...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.