Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia aloittamassa ison Windows Phone -mainoskampanjan

26
Manu Pitkänen

Nokia aloittamassa ison Windows Phone -mainoskampanjan
Brittiläisen Marketing Magazine -lehden mukaan Nokia valmistelee paraikaa isoa Windows Phone -mainoskampanjaa. Suomalaisen matkapuhelinjätin on tarkoitus siirtyä älypuhelimissa Microsoftin käyttöjärjestelmään tämän vuoden syksystä lähtien.

Ensimmäisiä Windows Phone -nokialaisia esiteltäneen ensimmäisen kerran lokakuun lopulla, jolloin Nokian on määrä järjestää Nokia World -tapahtuma. Mainoskampanjankin on kerrottu alkavan lokakuussa. Puhelinvalmistajan on kerrottu hassaavan rahaa sen vuoksi 130 miljoonaa dollaria.
Kyseisellä rahasummalla Nokia yrittää ostaa itselleen uuden brändin, minkä luomiseen on varattu puoli vuotta aikaa. Kampanja toteutetaan maailmanlaajuisesti.

Kommentit (26)

Ralle_ (vahvistamaton)

3

Paljon mölyä tyhjästä. Nokian pitäisi luopua Windows Phonesta ennen kuin se tuhoaa koko yhtiön. Todella typerää laittaa kaikki yhden kortin varaan. Olisivat pitäneet MeeGon selkeästi vaihtoehtona.

Vastaa
jake se minäkin (vahvistamaton)

4

Kyll siinä melkonen markkinavyörytys tarvitaankin, huh, huh! jos meinaavat 1%:n markkinaosuuden nostaa Nokiaa elättäväksi.
Odotukset ovat kovat - ennuste kehno

Vastaa
Saa nähdä! (vahvistamaton)

6

Microsoftilla on rahaa,mutta Nokian mainoskampanjan rahat on "riskisijoitus!!. :/

Vastaa
ep_
ep_

10

@Bluejack

Eikös tuo plan-B soittautunut yhden suuttuneen Nokian insinöörin päähänpistoksi. Ei nuo ekan jutun linkit vie enää mihinkään.

Vastaa
readyEddy
readyEddy

12

Plan-B on enää ainoa vaihtoehto. Miljardeja euroja ja tuhansia työpaikkoja olisi säästynyt jos se olisi otettu käyttöön heti.

Pitä nopeammin Elop ja Windows potkitaan pois, sen pienemmät vahingot.

Vastaa
jake se minäkin (vahvistamaton)

13

@12 ehdottomasti ja piukasti samaa mieltä kanssasi

Elop ja MS upottaa Nokian lopullisesti

Vastaa
jepjepjoo (vahvistamaton)

15

Amerikkalaisessa firmassa irtisanomista jo suunniteltaisiin. Osakkeen arvo kuitenkin noin puoliintunut sinä aikana kun Elop tuli puikkoihin ja huonot uutisethan lyödään osakkeisiin heti. Eli vanhan johdon piikkiin voi pistää vain sen aikaisen osakkeen alhaisen arvon ei nykyistä. Äijä palkattiin kuitenkin ensisijaisesti nostamaan osakkeen arvoa.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

16

15@
> Eli vanhan johdon piikkiin voi pistää vain sen aikaisen osakkeen
> alhaisen arvon ei nykyistä. Äijä palkattiin kuitenkin
> ensisijaisesti nostamaan osakkeen arvoa.

Mieti vähän pidempään miksi arvo on laskenut.

Vastaa
jepjepjoo (vahvistamaton)

17

@16

Kerro toki tyhmemmälle miksi se on laskenut? Onko sijoittajilla kova luotto Nokian nousuun?

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

18

17@

Olisin toivnut että 15 viestin kirjoittaja olisi edes vähän perustellut.

Mutta, kurssin laskussa on paljon pohjaa siinä vanhan strategian odotusten katoamisesta. Toinen mikä syö kurssia on muidentoimijoiden menestys. Kolmas on mailmantalouden tila. Neljäs on peruspuhelimien tilanne joka iski samaan saumaan.
Uuden strategian odotukset ovat hyvin varovaisia eivätkä tuo nostetta ennen kuin niistä on jotain todellista näyttöä.

Juuri nyt Nokia laskee lisäksi se että NSNää ei myytykkään, onnistunut myynti olisi vähentänyt NSN riskiä ja myös tuonut isomman pelikassan.

jne.

Vastaa
jake se minäkin (vahvistamaton)

19

Eiköhän osakkeen arvo oo pudonnut sittenkin kehnon myynnin takia, koska Elop haukkui omat tuotteet eikä muuta ole Nokialla kaupan.

Vastaa
jake se minäkin (vahvistamaton)

20

...eikä wp-kännyjä halua monikaan ostaa ...1% markkinaosuudesta...

Vastaa
jonzee
jonzee

21

Pitäis saada kerättyä joku JUUUUMALATTOMAN kokoonen adressi et saatais se s******n Eloppi pois. Ny kaikki pistää nokialle palautetta, vaan ei taida ihan afterdawnin porukka riittää ;) Maailmanlaajunen olis hyvä

Vastaa
Toim. huom. (vahvistamaton)

22

Hiukka puolueellista journalismia taas kun lukee noita sanavalintoja. "Matkapuhelin valmistaja HASSAA..." Jotenkin todella rasittavaa tämä suomalainen negatiivinen suhtautuminen nokiaa kohtaan. Ymmärrän että nokia on tällä hetkellä huono valmistaja muihin verrattuna puhtaasti käyttiksen takia, mutta sitä en voi käsittää että kansa ja varsinkin media lietsoo nokiavastaisia kommentteja myös tulevaisuuden suhteen... Itse ainakin haluan nähdä että nokia menestyy tulevaisuudessa ja microsoftin & nokian yhteistyö on melkolailla ratkaiseva asia sen suhteen. Muutenkin kaikki jotka ymmärtää mitään matkapuhelinmarkkinoista ymmärtää brändin (lue: markkinoinnnin) merkityksen. Nykypäivänä se on jopa tärkeämpää kuin teknisesti ylivoimaisten tuotteiden valmistaminen. Esimerkkinä iPhone 4 joka on nykypäivänä teknisesti monista kilpailijoista jälkeenjäänyt, mutta silti myydyimpiä malleja.

Vastaa
Toim.huom. (vahvistamaton)

24

@23

koita ajatella asioita välillä fanipoikuutesi ulkopuoliselta kannalta ja ota asioista selvää ennen kuin lauot tyhjänpäiväisiä kommenttejasi, joissa ei ole mitään sisältöä.

Vastaa
readyEddy
readyEddy

25

@24

Microsoft-yhteistyö ei ole tuonut menestystä yhdellekkään matkapuhelinvalmistajalle. Useimmille se on tuonut vain vaikeuksia ja ainakin yksi meni konkkaan (Sendo). LG teki pari vuotta sitten samanlaisen Windows-sopimuksen kuin Nokia. Pelkkää ajan ja rahan haaskausta. LG lähes putosi markkinoilta. Kun se siirtyi Androidiin sillä alkoi mennä lujaa.

Miten Nokia saisi Windows-sopimuksesta enemmän irti kuin kymmenkunta edellistä kokeilijaa?

Vastaa
garden
garden

26

Olen sitä mieltä että, Nokialle käy niin, että se myydään jollekkin esim: Microsoft-yhtiölle tai jollekin muulle kännykkä virmalle, on meinaan sellainen alasajon maku itselläni mielessä ! Puhelimet ja Softat ovat minun mielestä tällä hetkellä ihan hanurista ! Voi käydä myös niin, että Nokia pilkotaan pienempiin osiin mutta saas nähdä !

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja