Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 500:n (Fate) mainoskuva vuoti verkkoon

9
Manu Pitkänen

Nokia 500:n (Fate) mainoskuva vuoti verkkoon
Nokia-vuotojen uusi aalto on lähtenyt käyntiin lyhyen tauon jälkeen. Viimeksi eilen uutisoimme Nokian gigahertsin suorittimella varustetun S40-puhelimen kuvista ja tällä kertaa verkkoon on päässyt livahtamaan Nokia 500:n (Fate) mainoskuva.

Nokia 500 kuuluu kesäkuun lopulla verkkoon vuotaneiden neljän puhelimen sarjaan. Mainoksen mukaan Nokia 500:ssa on viiden megapikselin kamera, gigahertsin suoritin ja Wi-Fi-tuki. Tiedot ovat siis linjassa kesäkuussa vuotaneiden kuvausten kanssa, joiden mukaan Nokia 500 tulee olemaan erittäin edullinen.
Markkinoille odotetaan lisäksi Nokia 600- (Cindy), Nokia 700- (Zeta) ja Nokia 701 -puhelimia (Helen). Kahdesta jälkimmäisestä löytyy Symbian Belle -käyttöjärjestelmä.

Kommentit (9)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

No, puhelin kuulostaa näiden tietojen valossa ihan kelvolliselta. Tietty S40 on hieman rajallinen ja gigan prossu ihmetettää, mutta tuskin tuo on yhtään hullumpi puhelin peruskäyttäjälle. Ei pitäisi ainakaan pahasti jumitella, kun on S40 ja siihen nähden erittäin tehokas prossu.

Vastaa
Tubeez
Tubeez

2

Tuossa puhelimessa on kylläkin ihan Symbian Anna. Miksiköhän tuolta Nokialta vuotaa noita kuvia noin helposti aina verkkoon?

Vastaa
Jzw
Jzw

6

Kehittäisivät nyt jonkun ei-kosketusnäytöllisen puhelimen, ei kaikki niistä tykkää ja vanha kapula alkaa lahota :<

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

8

7@
>Taitaa olla tarkotuksellisia nämä vuodot kun nyt on niitä tullu
>useempi jo vähän ajan sisällä.

Toki mahdollista, mutta ei välttämättä.

Julkistus - julkaisua väliä on lyhennetty ja markkinointi alkaa jo hyvissä ajoin ennen julkaisua (operaattori, jakelukanavat), lisäksi hyväksyntä testaukset, ja 3 osapuolen devaukset jne. eli kun tietoa on talon ulkopuolella ympärimailmaa paljon, niin ei ihme että niitä vuotaa eri motiiveilla.

Tämä malli tuskin sellainen että itse yhtiön tarkoituksellisesti sitä vuotaa.

Vastaa
Latexihbshqh (vahvistamaton)

9

millonkohan ja mihin hintaa tota saa suomestä ?!?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja